Görseldeki kedi kuduz mu?

Bilemedim hayatımdan bu kadar endişelensem biner otobüse giderdim sanırım.

Yarın aşı olmayı düşünüyorum zaten. Hayvan %95 ihtimalle kuduz değil ve sağlıklı fakat önlem önlemdir.

Yarın aşı olmayı düşünüyorum zaten. Hayvan %95 ihtimalle kuduz değil ve sağlıklı fakat önlem önlemdir.
Hocam aşınız varmış zaten, gerek yok aşıya. 2-3 gün kolunuz ağrıyacak aşı olursanız. Bence gerek yok. Yine de siz bilirsiniz.

Bu arada ek bilgi olarak ekleyeyim, hemen hemen 2 yıl önce 5 doz kuduz, 1 doz da tetanos aşısı oldum.

Hayvanı takip etsem, hayvan ölürse veya anormal bir davranış sergiledikten sonra aşı olsam çok geç mi kalmış olurum?
Sıkıntı yok kuduz aşısının 5 yıl kadar koruması var en az.

Hocam aşınız varmış zaten, gerek yok aşıya. 2-3 gün kolunuz ağrıyacak aşı olursanız. Bence gerek yok. Yine de siz bilirsiniz.
Yok ya bende ağrımamıştı, kişiden kişiye değişiyor ağrıma durumu. Ama evet bence de gerek yok.

Sıkıntı yok kuduz aşısının 5 yıl kadar koruması var en az.

Yok ya bende ağrımamıştı, kişiden kişiye değişiyor ağrıma durumu. Ama evet bence de gerek yok.

Ağrı yok henüz. Acildeki hekim ise 6 ay olduğunu söyledi 6 doz kuduz aşısının korumasının. Son 2 yıl içerisinde tetanos aşısı olduğum için ise tetanos aşısına gerek duymadı.

Ağrı yok henüz. Acildeki hekim ise 6 ay olduğunu söyledi 6 doz kuduz aşısının korumasının. Son 2 yıl içerisinde tetanos aşısı olduğum için ise tetanos aşısına gerek duymadı.

Ha oldunuz mu aşı, geçmiş olsun tekrardan. 4 doz olmuştum ben, yıllar önce 5'di 4'e düşürdüler sonra. Ağrı yapmaz bence, bir de koruması 6 aymıymış ya, daha fazla biliyordum ben.

Ha oldunuz mu aşı, geçmiş olsun tekrardan. 4 doz olmuştum ben, yıllar önce 5'di 4'e düşürdüler sonra. Ağrı yapmaz bence, bir de koruması 6 aymıymış ya, daha fazla biliyordum ben.

Ben 2 sene önce 6 doz olmuştum sokak kedisi ısırıp tırmaladığı için. Hayvan takip edilebilir olduğunda ve 10 günün sonucunda ölmediğinde 4. aşıya gerek kalmıyor. 3 doz yeterli oluyor.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı