Görseldeki klavyenin marka ve modeli nedir?

Valla ben de anlamadım hocam. Çoğu yerde iyi diyorlardı ama hevesim kırıldı resmen. Bu arada siz ne zamandır kullanıyorsunuz ve durumu nasıl?
Hocam şu an kullanıyorum aynısını neden tavsiye etmiyorsunuz merak ettim.

Trendyol'da tek gördüğüm sorun
Hocam siz trendyol yorumlarına baktınız mı?
RGB yerine rainbow gönderilmesiydi.

Trendyol'da tek gördüğüm sorun

RGB yerine rainbow gönderilmesiydi.
Hocam siz bir şeylerden anladığınıza emin misiniz? Birincisi ben bu ürünü aldım zaten. İyi de çıksa kötü de çıksa aldım. Zaten başka biri gelmiş sıfırı 650 tl yazmış şaka gibi. Bilip bilmeden milletin hevesini kırmayın. Üstelik bu ürünü kullanmamışsınız bile çamur atıyorsunuz!

Son düzenleme:
Vallahi ben de anlamadım hocam. Çoğu yerde iyi diyorlardı ama hevesim kırıldı resmen. Bu arada siz ne zamandır kullanıyorsunuz ve durumu nasıl?

1 yıldır kullanıyorum 1 problemini görmedim tam fiyat performans ürün çamur atanlara inanmayın.

Vallahi en son boş yorum yapanlar yüzünden ban yiyeceğim ama kendimi tutmaya çalışıyorum. Bu arada Rainbow aydınlatmalı mı hocam? Öyleyse aydınlatması nasıl oluyor?

Hocam ben alırken Rainbow olarak aldım RGB versiyonları da mevcutmuş ama şu an kullandığım Rainbow olanı gerçekten iyi çalışıyor.

Vallahi en son boş yorum yapanlar yüzünden ban yiyeceğim ama kendimi tutmaya çalışıyorum. Bu arada Rainbow aydınlatmalı mı hocam? Öyleyse aydınlatması nasıl oluyor?

Hocam o kadar iyi klavye değil daha iyi seçenekler var onlara bakabilirsiniz. Bir de uygulaması yok renkleri sınırlı.
Edit : Artık satılmadığını şimdi gördüm garibime gitti

T60 klavyeyi bende kullandım iade ettim bu bütçede mekanik klavye alınmaz. Gamenote KB 866l bakmalısınız.

Niye zorunuza gitti? Aldığınız klavyeyi 500 liraya satıp yeni klavye önerisi için bir konu açmanızı tavsiye ederim.

Niye zorunuza gitti? Aldığınız klavyeyi 500 liraya satıp yeni klavye önerisi için bir konu açmanızı tavsiye ederim.

Hocam dandik klavye alıp kendilerine yediremeyince böyle oluyor. O kadar her yere yazıyoruz bunu almayın şunu almayın diye araştıran yok.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…