Görseldeki klavyenin marka ve modeli nedir?

Hocam amacınızı anlıyorum. Kötü olduğunu söylüyorsunuz ama hepinizin hatası sanki bu klavyeyi şaha çıkarmışım, sonsuza kadar kullanacakmışım gibi muamele yapıyorsunuz elbette bu iş şansa da bağlıdır ben buna karşı çıkamam ki.
1717343221723.png
1717343228433.png

Önce ürünü savunup sonra şansa niye bağlıyorsunuz hocam? Üründe şanslık bir durum yok, özelliği kötü olan ürün bozulmasa da kötüdür. Ürünü almakla ürünün kötü olması alakasız.

Hocam bir yerinizden uyduruyorsunuz dediniz birkaç kişinin yorumunu söyleyip iyi olduğunu kabullendirmeye çalıştınız.
İyi olduğunu kabullendirmek değil amacım. Ayrıca arkadaş kafasına koymuş iyi diyor şeklinde yorum yapan biri vardı ona verdiğim cevabı yine size vermiş olacağım ama ben yorumlarına baktığımı söylemiştim.

Eki Görüntüle 2211247Eki Görüntüle 2211248
Önce ürünü savunup sonra şansa niye bağlıyorsunuz hocam? Üründe şanslık bir durum yok, özelliği kötü olan ürün bozulmasa da kötüdür. Ürünü almakla ürünün kötü olması alakasız.
Burada nasıl ürünü savunmuşum onu anlamadım. İlk attığınız fotoğrafta ürünü kullanmayan kişilerin yorum yapmasını eleştirdim. İkincisinde kullanan birine soru sormuştum yani anlamadım nasıl savunduğumu.

İyi olduğunu kabullendirmek değil amacım. Ayrıca arkadaş kafasına koymuş iyi diyor şeklinde yorum yapan biri vardı ona verdiğim cevabı yine size vermiş olacağım ama ben yorumlarına baktığımı söylemiştim.

Hocam o zaman iade edin size daha iyi daha uzun ömürlü klavye tavsiye edelim malum bu dönemde paranın değeri daha fazla.

800 e kadar çıkabilirim.
Hocam agresif bir şekilde yazmış olabilir özürlerimi sunarım ancak klavye cidden o kadar edecek bir klavye değil. Attığım linklerden Ak680'i tercih edebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı