Görseldeki klavyenin marka ve modeli nedir?

Hocam ben hiç aliexpress'ten alışveriş yapmadım sistem nasıl işliyor ürün alabilmem için neye ihtiyacım var?

Hocam agresif bir şekilde yazmış olabilir özürlerimi sunarım ancak klavye cidden o kadar edecek bir klavye değil. Attığım linklerden Ak680'i tercih edebilirsiniz.
Evet onu beğendim gerçekten. Teşekkürler tavsiye için.

Hocam ben hiç aliexpress'ten alışveriş yapmadım sistem nasıl işliyor ürün alabilmem için neye ihtiyacım var?

Evet onu beğendim gerçekten. Teşekkürler tavsiye için.
Ürünü alabilmek için sadece bilgileri doğru girip sipariş vermeniz yeterli, TC'nizi eklemeyi unutmayın. Vergisini alırken ödediğiniz için gümrükte kalma gibi bir durum olmaz. Ürün bir sorun olmazsa 2 haftada elinize ulaşır.

Arkadaşlar yardım edebilecek var mı? AK680 klavye modelini Instagram'da buldum ve satıcı beni Shopier'e yönlendirdi, oradan alabilirsiniz dedi. Shopier nasıl çalışıyor ben parayı ödesem direk karşı tarafa geçer mi?

Shopier'den ne kadara buldunuz hocam Aliexpress'de bayağı ucuz olması lazım ben vergi dahil 700 civarına almıştım.
Hocam aliexpressten almama sebebim bayrama denk gelmesi aslında. Ayrıca 800 tl ye buldum.

Mutlu son dostlar. Tavsiyeleriniz için çok teşekkür ederim. Tekrardan yarattığım gerginlikten ötürü özür dilerim.

Dosya Ekleri

• 20240605_132307.jpg
    20240605_132307.jpg
    206 KB · Görüntüleme: 18
Son düzenleme:

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı