Görseldeki klavyenin marka ve modeli nedir?

Parasını neden bu kadar taktığınızı anlayamıyorum. Ürün elime ulaşsın iyiyse kullanırım kötüyse iademi yaparım. En başta sorduğum sorudan konu nerelere geldi hayret ediyorum.
Hocam olay parasında değil, kullanılmış olmasında bu klavyelerin genel ömrü düşük çünkü switchler kalitesiz olduğu için ömrü de düşük.
Konuyu baştan sona takip ederseniz eğer klavye hakkında kendi yorumumu yapmadım. Yorumlarının iyi olduğunu söyledim ama bir yerlerinizden uydurmaya devam ediyorsunuz.
Gamepower klavyelerin de yorumları iyi ama klavyeler leş.

Konuyu baştan sona takip ederseniz eğer klavye hakkında kendi yorumumu yapmadım. Yorumlarının iyi olduğunu söyledim ama bir yerlerinizden uydurmaya devam ediyorsunuz.
Hocam sizi gerçekten anlıyorum ürünü aldınız ama kaliteli olup olmadığını bilmeyerek aldınız. Hevesinizi kırmayı gerçekten istemezdim fakat ürünün kaliteli olmadığı aşikar. Sizi sadece bilgilendirmek istedik. Ürünü kullanmak istiyorsanız kullanın sorun çıkmayabilir çünkü bu tür ürünler de şans çok büyük bir etken. Başkasında 1 ayda bozulmuştur fakat sizde hiç bozulmayabilir. Eğer elinizden çıkarabiliyorsanız bir şekilde çıkarıp o paraya veya azıcık ekleyip daha kalitelisini alabilirsiniz. Ayrıca Dolap uygulamasını çok kullandım muhtemelen iade almayacaklardır.

Hocam sizi gerçekten anlıyorum ürünü aldınız ama kaliteli olup olmadığını bilmeyerek aldınız. Hevesinizi kırmayı gerçekten istemezdim fakat ürünün kaliteli olmadığı aşikar. Sizi sadece bilgilendirmek istedik. Ürünü kullanmak istiyorsanız kullanın sorun çıkmayabilir çünkü bu tür ürünler de şans çok büyük bir etken. Başkasında 1 ayda bozulmuştur fakat sizde hiç bozulmayabilir. Eğer elinizden çıkarabiliyorsanız bir şekilde çıkarıp o paraya veya azıcık ekleyip daha kalitelisini alabilirsiniz. Ayrıca dolap uygulamasını çok kullandım muhtemelen iade almayacaklardır.

Açıklama gayet iyi başka klavye alın uzun süre sağlam kalsın umarım ilerideki cevaplarda kısa süre kullanacağım bozulsa bir şey olmaz demezsiniz.

Hocam sizi gerçekten anlıyorum ürünü aldınız ama kaliteli olup olmadığını bilmeyerek aldınız. Hevesinizi kırmayı gerçekten istemezdim fakat ürünün kaliteli olmadığı aşikar. Sizi sadece bilgilendirmek istedik. Ürünü kullanmak istiyorsanız kullanın sorun çıkmayabilir çünkü bu tür ürünler de şans çok büyük bir etken. Başkasında 1 ayda bozulmuştur fakat sizde hiç bozulmayabilir. Eğer elinizden çıkarabiliyorsanız bir şekilde çıkarıp o paraya veya azıcık ekleyip daha kalitelisini alabilirsiniz. Ayrıca Dolap uygulamasını çok kullandım muhtemelen iade almayacaklardır.
Hocam amacınızı anlıyorum. Kötü olduğunu söylüyorsunuz ama hepinizin hatası sanki bu klavyeyi şaha çıkarmışım, sonsuza kadar kullanacakmışım gibi muamele yapıyorsunuz elbette bu iş şansa da bağlıdır ben buna karşı çıkamam ki.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı