Görseldeki oyunlar alınır mı?

Oradaki AC oyunlarına ek serinin kalan oyunlarını önerebilirim, iyi indirime girdiler. Ayrıca Metro serisi baya güzel bir indirimde. Oynamadıysanız ve türle aranız iyiyse kesinlikle alın.
Little Nightmares serisinin bir paketi de aynı Metro serisi gibi güzel bir indirime girmiş. 67₺ 2 oyun + DLC'ler için gayet ideal.
1665592492781.png

Bunlar dışında klasik Witcher 3 (İndirim beklemenizi öneririm)

Borderlands seviyorsanız The Handsome Collection indirimde.
1665592747170.png

Eğer indirime girerse Valve Complete Pack
1665592904224.png

Son olarak interaktif film seviyorsanız Agarta. Filmler ve Filimler YouTube kanalının interaktif film oyunu. Fiyatı diğer interaktif film oyunlarına göre biraz tuzlu, 77₺. Fakat yapımcı ekibin bu fiyatın hakkını sonuna kadar vereceğine eminim. 21 Ekim'de tam oyun geliyor.
Fragmanını izlemek isterseniz:
Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Oradaki AC oyunlarına ek serinin kalan oyunlarını önerebilirim, iyi indirime girdiler. Ayrıca metro serisi bayağı güzel bir indirimde. Oynamadıysanız ve türle aranız iyiyse kesinlikle alın.
Little Nightmares serisinin bir paketi de aynı metro serisi gibi güzel bir indirime girmiş. 67₺ 2 oyun + DLC'ler için gayet ideal.
Eki Görüntüle 1542169

Bunlar dışında klasik Witcher 3 (indirim beklemenizi öneririm)

Borderlands seviyorsanız the handsome Collection indirimde.Eki Görüntüle 1542176

Eğer indirime girerse Valve Complete pack.
Eki Görüntüle 1542182

Son olarak interaktif film seviyorsanız Agarta. Filmler ve filimler YouTube kanalının interaktif film oyunu. Fiyatı diğer interaktif film oyunlarına göre biraz tuzlu, 77₺. Fakat yapımcı ekibin bu fiyatın hakkını sonuna kadar vereceğine eminim. 21 Ekim'de tam oyun geliyor.
Fragmanını izlemek isterseniz:
Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Önerileriniz için teşekkürler öncelikle bazılarına sahibim sahip olmadığım oyunlara ise hemen göz atıyorum.

Teşekkürler bende size bir öneride bulunmak istiyorum CS'yi indirmeyin hocam 😀

Önerileriniz için teşekkürler öncelikle bazılarına sahibim sahip olmadığım oyunlara ise hemen göz atıyorum.

Teşekkürler bende size bir öneride bulunmak istiyorum CS'yi indirmeyin hocam 😀
Yok o kaldı orada öyle ya. Zamanında oynuyordum sonra o indirmede kaldı. İndirmek de istemiyorum boşu boşuna bir kaç MB yiyor.

Genel bir oyun önerisi yapacak olursam;
•Fahrenheit:İndigo Prophecy
•Cry of Fear
•Amnesia Serisi
•Silent Hill Serisi
•Resident Evil 4-7-8
•Spec Ops:The Line
•Metro Serisi
•Beyond Two Souls
•Heavy Rain
•Detroit:Become Human
•Metal Gear Solid Serisi
•No Man's Sky
•Manuel Samuel
•Sea of Thives
•To The Moon
•Undertale
•Dragon Age Serisi
•Dark Souls Serisi
•Mass Effect Serisi
•Alan Wake
•Ghostrunner
•Skyrim
•BioShock Serisi
•Journey
•Witcher Serisi
•Horizon Zero Down
•Days Gone
•Far Cry 3
•The Last of Us
•Death Stranding
•Watch Dogs Serisi

Revelations üzer Black Flag'i alın. Sözde Ezio'nun son oyunu ama bayağı kötü bir oyun. Ben 2 ve Brotherhood ile hatırlayacağım Ezio'yu.

Genel bir oyun önerisi yapacak olursam;
•Fahrenheit: İndigo prophecy
•Cry of fear.
•Amnesia serisi.
•Silent hill serisi.
•Resident evil 4-7-8
•Spec ops: The Line.
•Metro serisi
•Beyond Two Souls.
•Heavy rain
•Detroit: Become human
•Metal Gear Solid serisi.
•No man's sky
•Manuel samuel
•Sea of thives
•To the moon.
•Undertale
•Dragon age serisi.
•Dark souls serisi
•Mass effect serisi.
•Alan wake
•Ghostrunner
•Skyrim
•Bioshock serisi.
•Journey
•Witcher serisi.
•Horizon Zero down
•Days gone
•Far Cry 3
•The Last of Us
•Death stranding.
•Watch dogs serisi.

Teşekkürler listedeki birçok oyun listemde indirim bekliyorum.

Revelations üzer Black Flag'i alın. Sözde Ezio'nun son oyunu ama bayağı kötü bir oyun. Ben 2 ve Brotherhood ile hatırlayacağım Ezio'yu.

Black Flag hikaye ile bağlantılı mı peki.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı