Görseldeki oyunlar alınmalı mı?

Merhaba bu sepetteki oyunları sizce alınır mı?
Battlefield oyununun serisini bitirmek istiyorum.
RDR2'yi zaten alacağım.
Sizce ne yapmalıyım?

-- Teşekkürler.

Eki Görüntüle 2423093

Battlefield'ı normalde aldırtmam ama çerez gibi fiyatı olduğu için ikisi de alınır. Red Dead Redemption 2'ye gelirsek fiyatı birazcık uçuk ama bu tarz oyunları çok seviyorsanız alınabilir.

Oyunların fiyatı 2 ekmekle aynı fiyatta alsın kütüphanede dursun beğenmezse bile parasına üzülecek bir miktar değil zevkler ve renkler kişiye özel belki kendisi hoş bakacak oyunlara ?
Bu mantıkla ucuzlayınca ucuz diye Erzurumu da almak lazım fiyatını geçtim oyun 80 GB gibi birşey ben yüklemek için uğraştıktan sonra hüsran görsem şahsen depresyona girerim 2 gün bunun için mi internete yüklendim diye

Battlefield'lara sakın bulaşma bulaşacaksan 4 ile 1i al onun dışında RDR2yi oynayın oynattırın
Millet niye dislike atıyor anlamıyorum sırf ucuz diye niye kötü bir oyun alırsın boykot et de adamlar bir dahakine iyi oyun yapsın değil mi ama yok insanlar sadece para mantığıyla düşünüyor

Alınmazsa ayıp edilir. Bu fiyatları ne kadar arasanda Steam üzerinden bulamazsın ki Epic ödemeyi TL olarak alıyor herhangi bir komisyon da yok dümdüz paran cebinde kalacak büyük bir miktar.

Sağ olun arkadaşlar alacağım şimdi :D

Red Dead Redemption 2 normal sürümün yerine Ultimate Edition'ı ekleyin. Hem daha ucuz hem daha iyi.

Peki gene aynı hikaye vs var değil mi?

Bu mantıkla ucuzlayınca ucuz diye Erzurumu da almak lazım fiyatını geçtim oyun 80 GB gibi birşey ben yüklemek için uğraştıktan sonra hüsran görsem şahsen depresyona girerim 2 gün bunun için mi internete yüklendim diye

Millet niye dislike atıyor anlamıyorum sırf ucuz diye niye kötü bir oyun alırsın boykot et de adamlar bir dahakine iyi oyun yapsın değil mi ama yok insanlar sadece para mantığıyla düşünüyor
Sen biraz farklısın galiba.

Yazdıklarına uzaktan başkasının gözünden bakmayı dene.

Oyun inceleyenler zaten Battlefield'ın düşüşünü söylüyor.Hatta en detaylı anlatan kişinin videosunu da gösterdim yeni dice iyi bir BF oyunu yapamıyor ne yazık ki.Durum o kadar vahim ki belki seriyi kurtarır yediğimiz haltı düzeltir diye Vince Zampella'yı çağırdılar,yani kısaca şu an yeni BF oyunlarına para vermek ister 3 lira olsun ister 30 lira para kaybıdır o parayla 3 tane KYK kahvesi içiyorum ve beni çok daha mutlu ediyor.

Oyun inceleyenler zaten Battlefield'ın düşüşünü söylüyor.Hatta en detaylı anlatan kişinin videosunu da gösterdim yeni dice iyi bir BF oyunu yapamıyor ne yazık ki.Durum o kadar vahim ki belki seriyi kurtarır yediğimiz haltı düzeltir diye Vince Zampella'yı çağırdılar,yani kısaca şu an yeni BF oyunlarına para vermek ister 3 lira olsun ister 30 lira para kaybıdır o parayla 3 tane KYK kahvesi içiyorum ve beni çok daha mutlu ediyor.
Belki Battlefield konu sahibine göre tarihin en iyi ve bana göre de öyledir belki? Birisi "Zula en iyi oyun, CS ve Valorant çöp" dese sen de onun dediklerini mi tekrarlayacaksın? Kendin ol ve kendi fikirlerini yürüt. Ona buna göre yaşama ve o yönde hareket etme. Ki yeni nesilin çoğu öyle.
Ayrıca isteyen istediği parayı verir. Bu ne seni ne de beni ilgilendirmez.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı