LimitsS Picopat Katılım 4 Ağustos 2021 Mesajlar 13 Daha fazla Cinsiyet Erkek 8 Kasım 2021 #1 Bu fotoğraftaki PS4'ün hangi modelidir? İyi mi? Kuzenim 2.el olarak alacak da. Son düzenleyen: Moderatör: 8 Kasım 2021
Lintos Gigapat Sosyal Tayfı Zamanın Tanığı Katılım 12 Haziran 2016 Mesajlar 3.959 Makaleler 25 Çözümler 102 Yer Colorado, Colorado Springs 8 Kasım 2021 #2 En eski PS4 modelidir. PS4 Fat parlak kasadır. Eskiliğinden ötürü arıza vermesi olasıdır ve alınması tavsiye edilmez. PS4 Slim'e yöneliniz. Artı 0 Eksi
En eski PS4 modelidir. PS4 Fat parlak kasadır. Eskiliğinden ötürü arıza vermesi olasıdır ve alınması tavsiye edilmez. PS4 Slim'e yöneliniz.
KS KS LimitsS Picopat Katılım 4 Ağustos 2021 Mesajlar 13 Daha fazla Cinsiyet Erkek 8 Kasım 2021 #3 Lintos dedi: En eski PS4 modelidir. PS4 Fat parlak kasadır. Eskiliğinden ötürü arıza vermesi olasıdır ve alınması tavsiye edilmez. PS4 Slim'e yöneliniz Genişletmek için tıkla... Tamamdır, teşekkür ederim. Artı 0 Eksi
Lintos dedi: En eski PS4 modelidir. PS4 Fat parlak kasadır. Eskiliğinden ötürü arıza vermesi olasıdır ve alınması tavsiye edilmez. PS4 Slim'e yöneliniz Genişletmek için tıkla... Tamamdır, teşekkür ederim.
mustaine Megapat Zamanın Tanığı Katılım 11 Nisan 2020 Mesajlar 7.503 Çözümler 57 Yer Anaheim, Los Angeles, CA Daha fazla Cinsiyet Erkek 8 Kasım 2021 #4 Lintos dedi: En eski PS4 modelidir. PS4 Fat parlak kasadır. Eskiliğinden ötürü arıza vermesi olasıdır ve alınması tavsiye edilmez. PS4 Slim'e yöneliniz. Genişletmek için tıkla... Bende mevcut. RDR2 oynarken uçuşa geçecek diye çok korkuyorum Onun dışında bir sorunum yok ama bu ileride yaşamayacağım anlamına gelmiyor. 6 yıldır sorunsuz kullanıyorum. Artı 0 Eksi
Lintos dedi: En eski PS4 modelidir. PS4 Fat parlak kasadır. Eskiliğinden ötürü arıza vermesi olasıdır ve alınması tavsiye edilmez. PS4 Slim'e yöneliniz. Genişletmek için tıkla... Bende mevcut. RDR2 oynarken uçuşa geçecek diye çok korkuyorum Onun dışında bir sorunum yok ama bu ileride yaşamayacağım anlamına gelmiyor. 6 yıldır sorunsuz kullanıyorum.