Ama diğerleri fotokobiye bastırıp çizmişler bende öyle yapmak istemedim elimden geleni yaptım herkes görselde yetenekli olmak zorunda değil ama bu eğitim sisteminde her şeyi iyi yapmak zorundasın sırf bunun için kaç notumu etkiliyecek.
Hocam ben çizimden bahsetmiyorum. Öğretmeninize 5 dakika önce çizdim derseniz sonucu böyle olur. Ne kadar yetenekli olursanız olun, sorumluluğunuzu yerine getirmeniz gerek. Öğretmeniniz de çok doğru bir karar almış, diğer öğrencilere haksızlık olmasın diye 70 vermiş. Arayıp özür dileyin ve olayı anlatın, anlayışla karşılayacaktır.
Resim dersi not mu veriyor?
İyi resim yapan biri olarak gönülden söylüyorum bunu. 100 vermesi gerek herkese. Niye yeteneği olsun ki çocuğun? Yetenek adı üstünde. Yeteneğe bağlı olan bir ders olması bile saçma aslında düz liselerde. Mesela benim de matematik görmemin saçma olması gibi
Ben de 70 verirdim. Nedeni kirli çalışmışsınız. Gölgelendirme yok ve kontür düzgün değil. Aynı yönde boyanmamış. Saçın sağ tarafındaki o çizikler olmamış. Karakalem çalışması olduğu için renklendirmede sorunlar var.