İmperceptible
Hectopat
Ben 45 almıştım 6. sınıfta
.
İnsanların herkesten yetenek beklemesi saçma. En az 90 verirdim ben açıkçası. Niye böyle yapıyorlar anlamıyorum. O kadar emeğin karşılığına 70 veriyorsunuz. Ne kadar uğraştınız bilmiyorum ama uğraştıysanız öğretmenin yaptığı ayıp olmuş diye düşünüyorum.
İnsan mı o?şaka bir yana ortaokul da en nefret ettiğim derslerden biriydi. Hoca bizi picasso sanıyordu
görselden 50 almıştım ondan.
E hocam öğretmeniniz ödevinizi yapmadınız sanmış, basmış 70'i. Hata onda değil. O kadar da utangaç olmaya gerek yok. O yüzden öğretmeninizi suçlayamayacağım.3 haftalık çalışma hoca bana az öncemi yaptın dedi bende utangaç bir öğrenciyim bende geveleye geveliye evet dedim yanlışlıkla.
Bu arada hoca gerçekten iyi puan vermiş diğer görsel sanatları öğretmenleri kafalarına göre puanlar vermekten başka bir şey yapmıyor 70 ideal bir puan bence.
E hocam öğretmeniniz ödevinizi yapmadınız sanmış, basmış 70'i. Hata onda değil. O kadar da utangaç olmaya gerek yok. O yüzden öğretmeninizi suçlayamayacağım.![]()
Nasıl 70 vermiş ? Bu resim hocalarınıda hiç anlamam. Güzel Resim.
Ama diğerleri fotokobiye bastırıp çizmişler bende öyle yapmak istemedim elimden geleni yaptım herkes görselde yetenekli olmak zorunda değil ama bu eğitim sisteminde her şeyi iyi yapmak zorundasın sırf bunun için kaç notumu etkiliyecek.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.