Görselden 70 aldım

İnsanların herkesten yetenek beklemesi saçma. En az 90 verirdim ben açıkçası. Niye böyle yapıyorlar anlamıyorum. O kadar emeğin karşılığına 70 veriyorsunuz. Ne kadar uğraştınız bilmiyorum ama uğraştıysanız öğretmenin yaptığı ayıp olmuş diye düşünüyorum.
İşte Türkiye eğitim sistemi bilirsiniz... Fil'i tırmanma yeteneğine göre balığı uçma yeteneğine göre yargılarsanız bu şekilde olur veyahut alternatifleri.

Ne sen resim çizemiyor musun? Senden adam olmaz! (!)

Bende hasta olduğum için okula raporlu olarak gitmedim ve İnklap sınavı varmış hoca yapacağım dedi kendimden emindin yüksek not alacaktım en iyi derslerimden biriydi ama hoca 3 haftadır yapmadı ve dün okul bitti.

Küçüklüğümden beri resimden nefret ederim müzik adamdır. Bize hocalar hep yüz veriyordu ortaokulda şimdi müzikte yine yüz veriyorlar.

Cenazeme davetlisiniz, siz kaç verirdiniz?

Eki Görüntüle 996203
1619602883197.png

Benzemiş sanki... 🤔

85 verirdim 5 olsun bari.

Açıkçası ben beğendim, ben bunu bile çizemiyorum. En az 95 verirdim zaten herkes ressam olacak diye bir şey yok.

Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı