Görülen rüya karabasan mı halisülasyon mu?

Ya tabiki bunun garantisini kimse veremez ama demek istediğim gerçekten inançlı birisine birşey olmaz.
Zaten gerçekten inançlı biri çok büyük günah işlemez.
"Gözümün gördüğü hiçbirşeyden korkmam"
Hz. Ali

Hocam sadece Fatiha suresini biliyorum.
Nas ve Felak sureleri gece yatmadan önce okunan surelerdir Kesinlikle öğrenmelisin.
İhlasta en az Fatiha kadar bilinmesi gereken sure zaten.
Öğrenmek istiyorsanız hepsini en fazla 1 haftada çok rahat ezberlesiniz çünkü hepsi çok kısa.
Peygamber efendimiz yatmadan önce nas ve felak okurmuş.

Bir ara karabasan mi ne uykuyla karışık gelmişti duman gibi etrafımı sardı gibi hissettim kapkara bir şey oynayamadım kipirdayamadim sonra uyumuşum direk ama rüya değildi emindim ondan sonra bir iki kere daha aynısı oldu bir daha da olmadi.

Bence bu yalan (nereden bildiğimi sormayın).
Valla ben 7 8 yaşlarımdayken yatağımda yemek yiyip yatmıştım (benden çok yatak yedi) gece korku rüyası içinde korku rüyası gördüm Hayatımın en korkunç anıydı hatta ordaki korku rolünü oynayan karakter başka rüyalarımda da geliyordu korkutmaya ama artık görmüyorum. Ve adım gibi hatırlıyorum ki eskiden en son korku rüyası gördüğüm zamanlarda, korku rüyası olduğunu anlayıp kendimi kaldırabiliyordum.

Nas ve Felak sureleri gece yatmadan önce okunan surelerdir Kesinlikle öğrenmelisin.
İhlasta en az Fatiha kadar bilinmesi gereken sure zaten.
Öğrenmek istiyorsanız hepsini en fazla 1 haftada çok rahat ezberlesiniz çünkü hepsi çok kısa.
Peygamber efendimiz yatmadan önce nas ve felak okurmuş.
Ben her yattığımda Kulfu duası okuyorum, Nas Felak gerekli mi?

Valla ben 7 8 yaşlarımdayken yatağımda yemek yiyip yatmıştım (benden çok yatak yedi) gece korku rüyası içinde korku rüyası gördüm Hayatımın en korkunç anıydı hatta ordaki korku rolünü oynayan karakter başka rüyalarımda da geliyordu korkutmaya ama artık görmüyorum. Ve adım gibi hatırlıyorum ki eskiden en son korku rüyası gördüğüm zamanlarda, korku rüyası olduğunu anlayıp kendimi kaldırabiliyordum.
Hiç görmediğim için bilmiyorum ama yatağımda kırıntı olsa bile problem olmuyor.

Bir ara karabasan mi ne uykuyla karışık gelmişti duman gibi etrafımı sardı gibi hissettim kapkara bir şey oynayamadım kipirdayamadim sonra uyumuşum direk ama rüya değildi emindim ondan sonra bir iki kere daha aynısı oldu bir daha da olmadi.
Hayır o rüya sadece sen rüya değilmiş gibi hissediyorsun.
Bende aynı olayı yaşadım bağırıyordum ama sesim sadece bana geliyordu evde ben ve ondan başkası yoktu gibi hissediyordum. Ayrıca yani bu bildiğimiz rüyalar gibi nerde yaşandığını biliyor/bilmiyorum hissine girmiyorsun sanki gerçek hayatta yaşıyormuşsun gibi biliyorsun nerde yaşandığını neler olduğunu vs.

Hayır o rüya sadece sen rüya değilmiş gibi hissediyorsun.
Bende aynı olayı yaşadım bağırıyordum ama sesim sadece bana geliyordu evde ben ve ondan başkası yoktu gibi hissediyordum. Ayrıca yani bu bildiğimiz rüyalar gibi nerede yaşandığını biliyor/bilmiyorum hissine girmiyorsun sanki gerçek hayatta yaşıyormuşsun gibi biliyorsun nerede yaşandığını neler olduğunu vs.

Bu kadar gerçekçi rüya da ne bileyim ahah.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı