Daha fazla
- Sistem Özellikleri
- HP Victus 16 S1035NT
- Meslek
- Yazılımcı/Yayıncı
Hakikat TDK'de İslam olarak değiştirilde bizim mi haberimiz yok bir kaynak varsa atar mısınız?Eki Görüntüle 2289269
Şu mesajdan sonra emoji bırakmaya başladım zaten, kendisinin de dediği gibi daha da uzatmak istemedim, bir başka deyişle sizin gibi cahiller yüzünden ceza yemek istemedim.
Bu son mesajım olacak, belki yarın bir gün aklınız başınıza gelir de anlarsınız demek istediklerimi.
Düşünsenize, dini tartışmalara giriyorsunuz ve her girdiğiniz tartışmada insanlar size ateist deyip tartışmadan sıyrılıyor. Sürekli oluyor bu düşünün. Siz dolmuşsunuz zaten dolusunuz, burada islam hakkında yanlış bir bilgiyi düzeltiyorsunuz ve size yine ateist deniliyor.
''Hakikat (demek istediği şey islam) sana mantıklı gelmiyorsa yapabilecek bir şey yok'' gibisinden bir şey diyor, sence bu ne demek? Islam sana mantıksız geliyorsa ben napayım demek değil mi? Sen olsan burada çıldırmaz mısın hani sen kimsin benim dinimi tahmin ediyorsun? Çıldırma sebebin bu ilk ateist oluşun değil, sonuncusu hiç değil.
Ayrıca en çok koyan kısım ise, koyundan farkı olmayan kişilerin, Said hTmAgIlAJktı gibi kişilerin yada ''Bayram Reis'' gibi kişilerin hiç bir şey bilmemelerine rağmen bana dini öğretmeye çalışması.
Siz hiç sorgulamayın zaten, kendi kitabınızda sorgula denmesine rağmen sorgulamadan koyun gibi yaşayın oldu mu? Namaz neden öyle kılınır sorusuna ''Allah öyle istemiş'' deyip geçin tamam mı? Sizin gibiler sayesinde ülke çok gelişiyor zaten aynen böyle devam üst düzey yazılımcı, yayıncı, gamer olan kardeşlerim.![]()
Ayrıca tanımadığınız kişiler hakkında yorum yapmaya ne zaman başladınız?
Siz benim dinimi ne kadar bildiğimi nerden biliyorsunuz da bu sonuca vardınız?
"Hakikat sana..." dediğim yeri açıklamama rağmen tekrar tekrar sormanı da anlamıyorum.
Ve evet Yazılımcı ve Yayıncıyım bunu bana tekrar söylemenle birşey olmadı/değişmedi.Kardeşim bak benim ordaki Hakikat sana doğru gelmek zorunda değil dediğim bölümde
Buna cevaben yazdım. Zaten başta belirttiğim şu mesajdan da anlamalıydın:
"Ben doğruluğunu veya yanlışlığını savunmuyorum"
Daha da uzatmayalım ceza yiyeceğiz.
Herkesi kendinizden küçük görme alışkanlığından çıktığımız zaman, işte o zaman
Ülke gelişir kardeşim.Sizin gibiler sayesinde ülke çok gelişiyor zaten