Görüntü bozulma sorunu

HeisenbergOBF

Kilopat
Daha fazla  
Belli başlı sistem özelliklerim bunlar görüntü tırtıklı çizgiler gibi oluşuyor ama Msi gamingapp programı ile ordaki güç seçeneğini rasgele değiştirdiğimde düzeliyor. League of Legends oynadığımda ve oyun bittikten sonra oyunu alta alıp bir siteye girmek istesem veya film izlemek istesem böyle görüntüde bozulmalar meydana geliyor.
hata.jpg
özellikler.jpg

Benim böyle sorun chrome'dan değil bence çünkü gamingapp ile silent moda veya oc moduna aldığım zaman bi sorun yokmuş gibi düzeliyor yada sonra eski haline getirdiğimde normalde yandex kullanıyorum ilk açıp kullansam hiç böyle olmuyor ama oyun oynadıktan sonra tarayıcıyı kullanmaya başladıktan sonra bununla karşılaşıyorum.

Zaten hiç ellemiyorum dediğim gibi standart ayarlarda sonra değiştirdiğimde düzeliyor. Siyah ekran gelip modu değiştirdiğini gösteriyor sonra düzeliyor zaten ama yoksa her yer görüntü bozukluklarıyla dolu oluyor tarayıcının.

Son düzenleyen: Moderatör:
Uyarı! Bu konu 11 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı