Görüntü gidiyor ve fanlar yüksek hızda çalışıyor

epeksak

Kilopat
Katılım
8 Kasım 2014
Mesajlar
64
Daha fazla  
Cinsiyet
Erkek
MSI GTX1080 ekran kartım, Intel i7 7700K işlemcim var. Yıllarca kullandığım sistem son 3-4 gündür boşta ya da oyunda fark etmeksizin görüntü aniden gidiyor. Ekran kartı fanı %100 devir de çalışıyor. Reset atında normal başlıyor fakat belirsiz bir sürede arızayı tekrarlıyor. Sorunu nedir acaba?
 
Son düzenleyen: Moderatör:
Böyle bir sorunla karşılaşmıştım fakat sizinle aynı şekilde değil. Ben bilgisayarı uyku modundan çıkarttığım zamanlarda yaşıyordum aynı sıkıntıyı daha sonra yazılımsal bir problem olduğunu düşünüp uyku modunu kapattım bir daha yaşanmadı, yeniden açsam muhtemelen yaşanadabilir emin değilim.
 
bende aynı sorunu yaşıyorum. Anakart msı b450 işlemci ryzen 5 3600 remler gskıl sineperx 16 gb ekran kartı rx 480 8 gb anakartı işlemciyi ve remleri yeni aldım güçkaynağı 750w 80 plus ama eski 6 senelik bi yardımcı olun
 
Son düzenleme:
Bende de aynı sorunun benzeri yaşanıyor şu anda, normal kullanımda hiçbir problem yok ne zaman oyuna girsem ekran kartı fanları tam güçte çalışmaya başlıyor ve görüntü gidiyor reset atmadan bilgisayarı kullanamıyorum işlem yapamıyorum, reset attıktan sonra ise saatlerce kullansamda sorun olmuyor. Ekran kartı GTX1660 Ti mini
 
Çözüm yok mu aynı sorun bende de başladı GTX 1070 bir anda görüntü gidiyor ekran kartı son hız fanları açıyor resetleyince bir süre düzgün çalışıyor sonra yine yapıyor.

Maalesef çözümü yok sanırım ben servise gönderdim kartı servis değişim kararı verdi fakat 1660 Ti olmadığı için yerine 1660 Super gönderebiliriz dediler, bende üzerine 650 lira daha vererek RTX2060 aldım.
 

Geri
Yukarı