Görüntüde bozulma yapan RX 6600 değişimi yapılmadı

Zalplex

Decapat
Herkese merhaba, bugün garantiye yolladığım RX6600 ekran kartım verdiğim gibi bana aynen teslim edilecek kartımı 4 saat boyunca 2K stress testinde test etmişler fakat bir sorun bulunmamışç benim sorunum görüntü bozulmaları idi bir VRAM arızası olsa sonuçta mı çıkar? Yok test sırası görüntüde bozulmayla mı kartı geriye aynen veriyorlar? Benim sorunum nasıl çözülecek? Cidden kafayı yeme noktasına geldim.
@kino

@cemluluc

Son düzenleyen: Moderatör:

Monitördede arıza olabilir ama monitörler kolay kolay arıza yapmaz

Ekran kartında sıkıntı vardırda bilerek tespit etmiyorlar.

Artı -1 Eksi
Görüntü bozulması olduğunda fotoğrafını çekebilir misin?

Dosya Ekleri

• IMG-20220627-WA0010.jpeg
    382,2 KB · Görüntüleme: 97
Hocam o uyumsuzlukla alakalı ben çizgilerin fotoğrafını çekemediğim için sadece elimde bu var bunu da zar zor çektim.

Ekran kartında 4 saat stres testi biraz fazla olmuş şahsi görüşümce ama bir sıkıntı olmaz onu diyebilirim başka bir fikrim yok maalesef.

Bu hocam bazen çizgilerde oluyor.

2k 4 saat testi çok açır değil mi ya kart zarar görür mü?
Overlay kullanan bir uygulamayı baz almak ne kadar doğru? Afterburner kapattığında herhangi bir oyunda problem yaşıyor musun? Eğer yaşamıyorsan kartın gayet normal.

Overlay kullanan bir uygulamayı baz almak ne kadar doğru? Afterburner kapattığında herhangi bir oyunda problem yaşıyor musun? Eğer yaşamıyorsan kartın gayet normal.

Hocam peki 4saat boyunca 2K ekran kartı testi biraz fazla olmamış mı yoksa her kartamı bu test yapılır?

Hocam peki 4saat boyunca 2K ekran kartı testi biraz fazla olmamış mı yoksa her kartamı bu test yapılır?
İstersen 24 saat yap ne farkedicek. Canlı mı bunlar üzülücez veya fazla diyeceğiz. Çalışma prensipleri devamlı yük altında çalışmak zaten.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…