WhatsTheMatter
Kilopat
Telefondan görüntülü görüşme yapmadan, masaüstü bilgisayardan banka hesabı açılır mı? Yani bildiğiniz forum sitesine kaydolur gibi kaydolabiliyor muyuz herhangi bir bankaya?
Telefondan görüntülü görüşme yapmadan, masaüstü bilgisayardan banka hesabı açılır mı? Yani bildiğiniz forum sitesine kaydolur gibi kaydolabiliyor muyuz herhangi bir bankaya?
Enpara ve Akbank'ta var. Eğer telefonunda NFC yoksa Akbank'ta "Başka banka hesabı ile doğrula" ve "Kurye ile doğrula" seçeneği var. Banka hesabı ile doğrulamada yine kimlikle onay istiyor. Kurye ile doğrulamada da kurye evine gelip sözleşme imzalıyorsun.Telefondan görüntülü görüşme yapmadan, masaüstü bilgisayardan banka hesabı açılır mı? Yani bildiğiniz forum sitesine kaydolur gibi kaydolabiliyor muyuz herhangi bir bankaya?
Özgüvenimi toplayıp Akbank ile görüntülü görüşme yaptım ama bu sefer de görüşme bittikten sonra, uygulama beni şubeye yönlendirdi hocam.Enpara ve Akbank'ta var. Eğer telefonunda NFC yoksa Akbank'ta "Başka banka hesabı ile doğrula" ve "Kurye ile doğrula" seçeneği var. Banka hesabı ile doğrulamada yine kimlikle onay istiyor. Kurye ile doğrulamada da kurye evine gelip sözleşme imzalıyorsun.
Öz güvenimi toplayıp Akbank ile görüntülü görüşme yaptım ama bu sefer de görüşme bittikten sonra, uygulama beni şubeye yönlendirdi hocam.teşekkür ederim.
Doğru anlamışsınız hocam. Aynen de öyle oldu. Çok teşekkür ederim bu değerli yorumunuz için.Sanırım yanlış anlamadıysam bu durumlardan cekiniyorsun bazı şeylerde öz güven sıkıntıları yaşayabilirsin insanlık hali ve olumlu önünden bakarsan bir adım atmış oldun bu konu hakkında.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.