- Makaleler
- 3
Göz ardı etse bile zaten o kişinin yorumu engellenmiş bir biçimde çıkıyor. Kişi dilerse cevabı görebiliyor. Gereksiz bir anket.
Bak güzel kardeşim yeterince şey kalktı zaten. Yetti cidden yetti!Arkadaşlar bu benim kendi görüşümdür. Bence göz ardı etmek kaldırılsın! Mesela acil bir durum var birisi cevap yazıyor ama diğer kişi cevaplayan kişiyi göz ardı ettiği için o kişi cevabı göremiyor ve sıkıntı yaşıyor. Bir kişiyi önemsememek veya takmamak çok zor değil bence.
Öneri sundum dostum sakin ol.Bak güzel kardeşim yeterince şey kalktı zaten. Yetti cidden yetti!
Gayet güzel bir şey en azından kavgalar sonlanıyor. Sonun da forum da kapatılsın dersiniz. O kalksın bu kalksın harbiden yeter.
Eğer istemiyorsanız çıkabilirsiniz.
Arkadaş cidden yeter o kalksın bu kalksın nereye kadar?Öneri sundum dostum sakin ol.
Bunun gibi durumlarda konuda "Göz ardı edilen içeriği göster" diye bir kısım çıkıyor. Ona basarsa görülebiliyor. Gereksiz bir istek sizin öneriniz....Mesela acil bir durum var birisi cevap yazıyor ama diğer kişi cevaplayan kişiyi göz ardı ettiği için o kişi cevabı göremiyor ve sıkıntı yaşıyor...
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.