Göz Çizdirme Operasyonu

Halit57

Hectopat
Daha fazla  
Arkadaşlar bende Miyop ve Astigmat var. Doktor, gözümün çizilmeye uygun olduğunu söyledi ama endişelendiğim oluyor. Kararsızım ve her kafadan bir ses çıkıyor. Çizdirip de memnun kalmayan var mı? Ben gözlük kullanmaktan sıkıldım, 2 yıldır kullanıyorum neredeyse.

Son düzenleyen: Moderatör:
Bir arkadaşım da 1.75 miyop 1.25 astigmat ile çizdirdi gözünü; 6 ay geçti üzerinden şuanda numaraları 0,50 ve 0,75'e tekrar çıkmış.
Operasyondan sonra 6 ay güneşe hiç çıkmaman, çıkarsanda mutlaka gözlükle çıkman gerekiyormuş. Ayrıca 3 ay boyunca PC, telefon, tablet ne varsa olabildiğince uzak durman gerekiyormuş.

Çizilen gözüde sanırım bi daha çizmiyolar. Yani numaralar büyürse sıkıntı o kadar zahmet boşa gidiyor. Kış ayında çizdirirsem güneş fazla sıkıntı olmaz sanırım benim çevremde biri var çizdirdi 2 ıl olucak gayet memun ama ben astigmattan korkuyorum benimki 2 numaraya yakın sağ gözümde. Solda fazla yok iyiki. Astigmat berbat bi şey gözlük taktığın halde bile bulanık görüyorsun.

Uyarı! Bu konu 8 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı