Göz sağlığı için az titreşime sahip monitör tavsiyesi

Kadiroaou

Megapat
Daha fazla  
Merhaba, göz sağlığı için ekran titreşimi çok az olan hatta hiç olmayan bir monitör tavsiyesi verebilir misiniz? Max 30.000 bütçem var. Aslında böyle bir bilgiye hiç sahip değildim, telefon incelemesi izlerken 1920Hz PWM Dimming özelliğinden bahsedildi, göz sağlığı için titreşimin çok az olduğu vs. diyordu. Aklıma monitör içinde böyle bir şey var mıdır geldi hatta belki TV için bile?

Bu özelliğin gerçekten yararlı olduğunu zannetmiyorum.
Fark ettiyseniz Tecno, Infinix, Xiaomi gibi markalarda var sadece bu özellikler.
Samsung, Apple, Google, OnePlus gibi firmalarla rekabet etmeye çalışan firmalar da yani.
Fakat Samsung, Apple, Google, OnePlus cihazlarda bu özelliği göremiyoruz, bu kadar vasıflı bir özellik olsaydı bu firmalarda getirtirdi her türlü.

Bu özelliğin gerçekten yararlı olduğunu zannetmiyorum.
Fark ettiyseniz Tecno, Infinix, Xiaomi gibi markalarda var sadece bu özellikler.
Samsung, Apple, Google, OnePlus gibi firmalarla rekabet etmeye çalışan firmalar da yani.
Fakat Samsung, Apple, Google, OnePlus cihazlarda bu özelliği göremiyoruz, bu kadar vasıflı bir özellik olsaydı bu firmalarda getirtirdi her türlü.
kızılötesi benim için çok önemli ve işe yarayan bir teknoloji oldu halde Xiaomi de var Samsung, Apple gibi telefonlarda yok, bence onlarda yok diye işe yaramadığı anlamına gelmemeli.gerçekten işe yaramıyodur onu bilemem

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı