Gözcü 3.8

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bazı hata bildirimleri yapmaya geldim. Benim 940 MX ekran kartım 4 GB ama Gözcü 2 GB gösteriyor. Ayrıca ekran kartlarım ile ilgili çoğu bilgi gözükmüyor.

gözcü intel.png
gözcü nvidia.png

Ayrıca depolama birimlerinde Windows'un kurulu olduğu SSD D diski olarak, depolama olarak kullandığım HDD C diski olarak gözüküyor. Hâlbuki tam tersi olması gerekiyor.

samsung ssd.png
wd hdd.png

Uzun zamandır bakamıyordum en son 1.5.X sürümlerinde kalmışım bir deniyorum, eline sağlık. 🙂
Uzun zamandır bakamıyordum en son 1.5.X sürümlerinde kalmışım bir deniyorum, eline sağlık. 🙂
Yeni araçlar hoş olmuş ancak gözüme bir detay takıldı;
1621174096264.png

OpenCore High Sierra kullanıyorum ek olarak bunun temeli OpenCore BOOT Loader yüzünden olduğunu varsayıyorum. @300319

Son düzenleme:
Yeni araçlar hoş olmuş ancak gözüme bir detay takıldı;
Eki Görüntüle 1026186
OpenCore High Sierra kullanıyorum ek olarak bunun temeli OpenCore Boot yüzünden olduğunu varsayıyorum. @300319

İlk defa görüyorum. Seri numarasını diyorsanız tahminin dediğiniz gibi OpenCore yüzünden. Çipset diyorsanız işlemciniz nedir?

3100 mevcut şu an sistemimde. Genel olarak anakart bilgilerim varsayılan bilgiler değil hiçbiri A320M-K ile örtüşmüyor.

O zaman OpenCore yüzünden. Direkt Windows olsa sorunsuz şekilde gösterir.

Hocam bende ekran kartı bilgileri bir de CPU sıcaklık vb kullanılmıyor.

Dosya Ekleri

• Ekran Görüntüsü (128).png
    Ekran Görüntüsü (128).png
    306,4 KB · Görüntüleme: 57
  • Ekran Görüntüsü (127).png
    Ekran Görüntüsü (127).png
    299,8 KB · Görüntüleme: 61
Hocam bende ekran kartı bilgileri bir de CPU sıcaklık vb. kullanılmıyor.

Programı yönetici olarak çalıştırıp dener misiniz? GPU bölümdeki sorunu biliyorum. CPU sorunsuz çalışmalı.

O zaman assets\gozcu_sensors\Gozcu_CPU_Sensor.exe programın çalıştırıp dener misiniz?

dediğiniz gibi çalıştı, sorun tek CPU değil, diğer araçlarda da mevcut aynı problem.

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Geri
Yukarı