Gözcü 3.8

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
İyi kullanımlar 👌
Eray hocam, bugün Ping testi yapmak için Gözcü'ye girdiğimde "Erişim Reddedildi" hatası aldım. Rica etsem yardımcı olabilir misiniz?
hata.PNG

Son düzenleyen: Moderatör:
Harika olmuş, elinize sağlık. :)

Bugün test ederken bir şey fark ettim. GPU bölümündeki hataların sebebi sistemde yüklü olmayan Windows Update sürümleri ve Redist paketleri olduğunu fark ettim. Yani hata Gözcü kaynaklı değil.

Madem öyle, biz test amaçli VB Sürümlerini ve C# sürümlerini denedik. Tüm güncellemeler kurulu. Neden VB sürümünde olmuyor bu hata?

Son düzenleyen: Moderatör:
Eki Görüntüle 1117433

İlk defa görenler için Gözcü, Türkay Software çatısı altında Windows platformu için geliştirilen resmi bir sistem analiz yazılımıdır.
Programın özelikleri: OS, Anakart, CPU, RAM, GPU, Disk, , Pil, Yüklü Sürücüler bilgilerini gösterme ve yazdırma.
Ek özellikleri: CPU ve GPU Sıcaklık Sensörü, Ping Test Aracı, Pil Sağlığı.

Versiyon: Gözcü 3.7
Paketleme türü: Gözcü.exe / Portable - X64
Platform: Windows 8.1, 10, 11
Programlama dili: C#

YENİLİKLER ✔

• Gözcü, NVMe SSD'leri direkt algılamasını sağlamak için gelişmiş bir yapı dahil edildi.
  • Yüklü Sürücüler kısmı dile duyarlı hale getirildi. Artık seçilen dile göre yeniden yapılandırılıyor.
  • GPU Sıcaklık Sensörü fonksiyonel yapıya geçirildi. Artık daha işlevsel ve kusursuz çalışıyor.
  • Menü logolarının bulanık gözükmesini küçük bir betik ile yeniledik. Artık HD gözüküyor.
GÜNCELLEŞTİRMELER VE DEĞİŞİKLİKLER ✔
  • İşletim Sistemi kısmında yer alan Ülke ve Dil birleştirildi.
  • Gözcü bellek kullanımı edilebilecek en iyi seviyeye kadar indirildi. Artık 13.7 MB RAM kullanıyor (donanım sayısına bağlı).
  • CPU Sıcaklık Sensörü yenileme hızı 2.2 saniyeye çıkarıldı.
HATA DÜZELTMELERİ VE PERFORMANS İYİLEŞTİRMELERİ ✔
  • CPU Sıcaklık Sensörü ve GPU Sıcaklık Sensörü içinde oluşan OpenHardwareMonitorLib.dll hatası giderildi.
  • OpenHardwareMonitorLib.sys dosyasının silinmeme sorunu giderildi.
  • GPU Sıcaklık Sensörü'nün 3.5 sürümünden sonra dil ve tema ayarlarının doğru çalışmamasına neden olan hata giderildi.
KALDIRILAN ÖZELLİKLER HAKKINDA BİLGİ ✔
  • Araçlar kısmındaki özellikler bundan sonra yakın zamanda piyasaya sürülecek olan Gözcü Pro içerisinde yer alacak. (güncelleme hariç)​
Not: Sürüm genel olarak hata düzeltmesi ve kararlılık iyileştirmeleri içermektedir.

Eki Görüntüle 1134029

Eki Görüntüle 1134030

Eki Görüntüle 1134031

İndirme Linki: Gözcü 3.7
Virüs-Total Sonuçları: VirusTotal
Bunun Ubuntu sürümünü yaparsanız çok iyi olur.

Dostum bilmediğimden soruyorum fakat 0 etkin demekse neden yanında disabled yazıyor?
1622129758213.png

1622129375769.png

Yönetici veya normal olarak başlattığımda ekran kartı özellikleri bu şekilde oluyor. Model RX470 MSI Armor 8GB
  • CPU sıcaklığı gösteren CMD'de tüm sayfanın yenilenmesi yerine sadece sayılar değişse daha güzel olabilir.
  • Tema tercihi program kapatılıp açıldığında sıfırlanıyor düzeltirseniz iyi olur.
  • Programa tıklandığında otomatik olarak yönetici başlama izni isterse daha pratik olabilir. Çünkü bazı özellikler yönetici izni olmadan çalışmıyor.

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı