Arkadaşlar tekrar söylüyorum. Gözcü içinde ki kaynak koruması algoritmasını Google Drive virüs olarak görüyor. Linki güncelledim. Kaynak koruması devre dışı. Şu an temiz görüyor. Virüs Total dahi temiz diyor.
Hocam şimdi açtım kullandım çok iyi olmuş elinize sağlık ama bende CPU sıcaklığı gözükmüyor ve işlemci iç çekirdeği tespit edilemedi diyor.
Gözcütech.
Hocam yazıyor altında. Windows 7'miş.İşletim sisteminiz nedir?
Windows 7 x64 .İşletim sisteminiz nedir?
RX 580 8 GB VRAM hatalı gözükmekte. Onun dışında diğer sorunlar giderilmiş gibi gözüküyor. Anlık RAM kullanımını göstermesini çok beğendim. Tek eksik uygulama üzerinden otomatik güncellenme sanırım. Elinize sağlık.
Eline sağlık. Çok güzel ilerliyor program.
Program için site açmayı düşünüyor musun? Technopat dışındaki kullanıcıların da erişmesi için güzel bir imkan olur. Herkes Technopat'a girmiyor çünkü.
Bu da önemli bir husus.Program için site açmayı düşünüyor musun? Technopat dışındaki kullanıcıların da erişmesi için güzel bir imkan olur. Herkes Technopat'a girmiyor çünkü.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.