Gözcü (Visual Basic)

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Eleştirmem gerekirse:
1- Siyah temayı hiç beğenmedim.
2- Ağ bağlantı türü gözükmüyor.
3- Sistem bilgilerimi kopyalayamıyorum.
4- Program biraz yavaş açılıyor.

1 - siyah temayı optimize ediyorum sürekli her sürümde.
2 - düzeltilecek.
3 - sağ üstte bilgileri çıktı al tuşunu kullanınız.
4 - program load kısmı işlemci hızı ile alakalıdır. Ortalama 12 ila 15 saniye içerisinde açlılıyor.

1 - siyah temayı optimize ediyorum sürekli her sürümde.
2 - düzeltilecek.
3 - sağ üstte bilgileri çıktı al tuşunu kullanınız.
4 - program load kısmı işlemi hızı ile alakalıdır. Ortalama 12 ila 15 saniye içerisinde açlılıyor.
Bilgileri çıktı ala bastığımda hata alıyorum.

Bilgileri çıktı ala bastığımda hata alıyorum.

Programı yönetici olarak çalıştırmayı dener misiniz?
Bu şekilde olmalı.

1603475002688.png

Zaten öyle başlatmıştım efendim.

İlk defa yazdırma işleminde hata alan kullanıcsın :D sistem izinleri ile mi alakalı acaba diğer sürümde istisnai durumu düzeltmeye çalışıcam.

İç parçacık sayısı ve RAM voltajı neden gözükmüyor?
İşlemci: Intel Core 2 Duo E7500.
RAM: 2x2GB DDR3 RAM 1333 MHz.

Çünkü Windows 7 işletim sistemi için optimize etmedim :D yıl sonuna kadar Windows 7 tam destek vereceğim.

İlk defa yazdırma işleminde hata alan kullanıcsın :D sistem izinleri ile mi alakalı acaba diğer sürümde istisnai durumu düzeltmeye çalışıcam.
Açıkçası eğer kullanmazsam sadece yavaş açıldığı için kullanmam. Bilgilerimi görmek için normalde CPU-Z kullanıyorum. Dört saniyede erişim sağlayabildiğim bir program yerine Gözcü'yü tercih etmek ilginç olurdu. Açılış hızını optimize ederseniz çok iyi olur. İyi günler.

Açıkçası eğer kullanmazsam sadece yavaş açıldığı için kullanmam. Bilgilerimi görmek için normalde CPU-Z kullanıyorum. Dört saniyede erişim sağlayabildiğim bir program yerine gözcü'yü tercih etmek ilginç olurdu. Açılış hızını optimize ederseniz çok iyi olur. İyi günler.

CPU Z küçük bir program bu program daha 1 aylık :D yeni bir program sürekli optimizasyon yapıyorum. CPU Z'yi bir ekip geliştiriyor ben tek başıma geliştiriyorum normal değil mi? İyi günler.

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı