Gözde görme problemi olan birisi ne yapmalı?

THE_YORULMAZZZ

Hectopat
Makaleler
1
Merhaba Technopat'lılar. Başlıkta da belirttiğim gibi görme sorunu yaşıyorum. Ancak durum şöyle; yazılımcıyım ve günde 12-14 saat PC başındayım zaten miyop olarak gözlük kullanıyorum. Sağ 3 sol 2.75 numara ve camlarım mavi cam ayrıca 13 astigmatım var. Ama son zamanlarda ekrana bakarken göz kuruluğu, çift görme ve netleşme(baktığım şey blurlu gibi duruyor ve odaklanamıyorum yaklaşmam gerekiyor) sorunu yaşıyorum. Bu sorunla ilgili daha önce karşılaşan ve çözümü için tavsiyesi olanlar varsa yardımcı olursanız sevinirim. İyi Sosyaller.

Merhaba Technopat'lılar. Başlıkta da belirttiğim gibi görme sorunu yaşıyorum. Ancak durum şöyle; yazılımcıyım ve günde 12-14 saat PC başındayım zaten miyop olarak gözlük kullanıyorum. Sağ 3 sol 2.75 numara ve camlarım mavi cam ayrıca 13 astigmatım var. Ama son zamanlarda ekrana bakarken göz kuruluğu, çift görme ve netleşme(baktığım şey blurlu gibi duruyor ve odaklanamıyorum yaklaşmam gerekiyor) sorunu yaşıyorum. Bu sorunla ilgili daha önce karşılaşan ve çözümü için tavsiyesi olanlar varsa yardımcı olursanız sevinirim. İyi Sosyaller.
Lazer ameliyatları vardı bu kadar ciddiyse olay bir bakın derim.

Bahsettiğiniz belirtiler göz kaynaklı olabileceği kadar nörolojik kaynaklı da olabiliyor. Bahsettiğiniz durumda zaten bir göz muayenesine girmeniz gerekiyor. Eğer retina incelmesi ya da retina sorunu varsa erkenden önlem alınmalı. Gayet basit bir şey de olabilir ama ihmal edilmemeli. Yakın zamanda benzer şikayetlerle göz ve nöroloji muayenesi olduğum için söylüyorum, yorucu bir süreç.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı