İkisi de -025 sanırım.
Okulda tahtayı çok iyi göremiyorum bazen o yüzden takıyorum 6 ay sonra sürece bağlı bırakabilirim.Herhangi bir sorun yok, sol gözünüz için dinlendirme gözlüğü kullanabilirsiniz.
Sanırım öyle değil hocam. Benim bildiğim kadarıyla - olursa miyop, + olursa hipermetrop. Ama dediğim gibi tam emin değilim.Biraz araştırdım galiba cyl astigmat sph miyopmuş.
Sanırım öyle değil hocam. Benim bildiğim kadarıyla - olursa miyop, + olursa hipermetrop. Ama dediğim gibi tam emin değilim.
Peki düzelme şansı var mı ?Bir şey yok diyen arkadaşları dinleme. Ne dinlendiricisi! Sağ gözünde 1.75 miyop, 0.25 astigmat, sol gözünde 1.00 miyop, 0.50 astigmat var. Bu oranlar gözlük ya da uygun lens takmanı gerektirir. Aksi halde her yere gözlerini kısarak bakmaya başlarsın ve bir zaman sonra korneanda oluşturduğun bogumlaşma ile derecenin artırır, hayat kaliteni düşürürsün. Buradaki arkadaşların değil doktorun tavsiyelerini dikkate al.
Kaç yaşındasın?Peki düzelme şansı var mı ?
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.