14-15 yaşındayım ve göz numaralarım 3

Siz fark etmiyorsunuz galiba ama teknoloji ilerliyor. Günümüzde o hatalar yok denecek kadar azaldı.
Hatalar için de yasal bir şeyler vardır. Belki bazı kişiler ameliyattan önce oluşacak sorunlardan dolyı hastaneyi ve doktoru sorumlu tutmuyorum yazan bir şeyler imzalamıştır. Böyle bir şeyi imzalamaması gereken yerler daha pahalıdır.

Ben adama git kör ol demedim. Yanlış anlayan sizsiniz.

Düzgün yerde olunduğu sürece göz ameliyatı günümüzde sorun çıkma ihtimali en az olan ameliyatlardan biri.

Arkadaşlar hayatım çok şükür iyi gidiyor ama gözlerim korkutuyor şimdiye kadar çok bilgisayar oynadım ama artık liseye geçtim ve çalışıyorum yani günde 2 saat falan oynarım. Sizce 27 Nisan 2006 doğumlu bir çocuğun iki gözününde ortalama 3 olması çok mu anormal?
Numaram kaç yaşına kadar ve kaça kadar yürüyebilir?
Ayrıca göz ameliyatlarından çok korkuyorum asla yaptıramam aranızda yaptırmış olan var mı?

Bu arada gözünün 3 olmasının bilgisayarla alakası yok.
Ekrana bakmak göz kuruluğu vb. yapar ama uzun vadede.
Hemen cevap verdiğim için suçlu ben mi oldum şimdi? 😁
Gereksiz uzatıyorsun...

Siz fark etmiyorsunuz galiba ama teknoloji ilerliyor. Günümüzde o hatalar yok denecek kadar azaldı.
Hatalar için de yasal bir şeyler vardır. Belki bazı kişiler ameliyattan önce oluşacak sorunlardan dolyı hastaneyi ve doktoru sorumlu tutmuyorum yazan bir şeyler imzalamıştır. Böyle bir şeyi imzalamaması gereken yerler daha pahalıdır.

Ben adama git kör ol demedim. Yanlış anlayan sizsiniz.

Düzgün yerde olunduğu sürece göz ameliyatı günümüzde sorun çıkma ihtimali en az olan ameliyatlardan biri.
Teknoloji ilerliyor ama eğitim geriliyor. Hala ameliyat hatasından dolayı ölen, felç kalan, uzuvları kesilen bir çok insan var. Bunları dikkate almayalım mı yani?

Uyarı! Bu konu 6 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı