Gözyaşı dövmesi yaptırılır mı?

.

Ufak bir şey zaten hocam ama hala kararsızım aklımda farklı bir dövme daha var ama fiyatı uçuk geliyor.

Hocam fitness eğitmeniyim sorun çıkacağın sanmıyorum ama hocam anlamı aşırı derecede yakın hissettiğin birini kaybetmek.

Linux kullanan adamın fikrine saygı duyarım. :)
Teşekkür ederim.

Hocam ben pek bu dövme işlerini bilmem ama mental olarak kötü bir durumdaysanız ve yaptığınız dövmeyide sevmezseniz sizin için daha kötü olabilir yaptırmayın derim.
Yaptıracaksanız yüz yerine parmağınıza yaptırabilirsiniz.

Kemal Atatürk imzası yaptırılabilir.

Hocam atam ın imzası zaten ayna da sokaklarda bu ülkede ama gözünü yaptırabilirim.(daha fazla fitnessa yazılacak kişi lazım para vermek koyuyor)

Bence daha net karar verebilmeniz için shop yapmamanız daha iyi olur diye düşünüyorum.
Teşekkürler hocam olmadı evde farklı bi mürekkeple bakarım.

Dövme gelecekte bozulur ve çamura benzer, orduya katılamazsın, şirketler iş başvurunda dikkat edilir bunları hesaba katmayı unutma ama yine de sen bilirsin.

Gençler uzun süredir aklımda dövme yaptırmak var. Sizce ne kadar mantıklı? Hem ucuz da olur ama şöyle bir sıkıntı var kötü durabilir ve ilk dövmem olacak. Sizce mantıklı mı? Tartışalım bir.

Hocam çingene dövmesi diye adı çıktı bence yaptırmayın kaslı bir bücudunuz var omuz dövmesine ne dersiniz?

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı