Geçici olarak yaptırma şansınız varsa bir deneyin hocam veya dövme yapılmadan önceki mürekkepli haliyle bir bakın olmadı vazgeçersiniz.Ufak bir şey zaten hocam ama hala kararsızım aklımda farklı bir dövme daha var ama fiyatı uçuk geliyor.
Geçici olarak yaptırma şansınız varsa bir deneyin hocam veya dövme yapılmadan önceki mürekkepli haliyle bir bakın olmadı vazgeçersiniz.Ufak bir şey zaten hocam ama hala kararsızım aklımda farklı bir dövme daha var ama fiyatı uçuk geliyor.
Teşekkür ederim..
Ufak bir şey zaten hocam ama hala kararsızım aklımda farklı bir dövme daha var ama fiyatı uçuk geliyor.
Hocam fitness eğitmeniyim sorun çıkacağın sanmıyorum ama hocam anlamı aşırı derecede yakın hissettiğin birini kaybetmek.
Linux kullanan adamın fikrine saygı duyarım.![]()
Geçici olarak yaptırma şansınız varsa bir deneyin hocam veya dövme yapılmadan önceki mürekkepli haliyle bir bakın olmadı vazgeçersiniz.
Bence daha net karar verebilmeniz için shop yapmamanız daha iyi olur diye düşünüyorum.Hocam direkt shopla denemek daha mantıklı gibi.
Kemal Atatürk imzası yaptırılabilir.Gençler uzun süredir aklımda dövme yaptırmak var. Sizce ne kadar mantıklı? Hem ucuz da olur ama şöyle bir sıkıntı var kötü durabilir ve ilk dövmem olacak. Sizce mantıklı mı? Tartışalım bir.
Kemal Atatürk imzası yaptırılabilir.
Teşekkürler hocam olmadı evde farklı bi mürekkeple bakarım.Bence daha net karar verebilmeniz için shop yapmamanız daha iyi olur diye düşünüyorum.
Dövme gelecekte bozulur ve çamura benzer, orduya katılamazsın, şirketler iş başvurunda dikkat edilir bunları hesaba katmayı unutma ama yine de sen bilirsin.
Gençler uzun süredir aklımda dövme yaptırmak var. Sizce ne kadar mantıklı? Hem ucuz da olur ama şöyle bir sıkıntı var kötü durabilir ve ilk dövmem olacak. Sizce mantıklı mı? Tartışalım bir.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.