Affansen
Kilopat
- Makaleler
- 1
Nasıl bir oyun hocam?48 saatlik herhalde. 47 küsur saat kalmış durumda. 1 Ocak 2021 TSİ 17.00'de bitiyor. Yeni gördüm ben.
Buyurun link.
Nasıl bir oyun hocam?48 saatlik herhalde. 47 küsur saat kalmış durumda. 1 Ocak 2021 TSİ 17.00'de bitiyor. Yeni gördüm ben.
Buyurun link.
Nasıl bir oyun hocam?
Steam'de Kıyamet Sonrası, FPS, Aksiyon etiketlerine sahip.Nasıl bir oyun hocam?
Tam tersini yaptım, gerçi biliyordum başıma geleceği.Steam'de Kıyamet Sonrası, FPS, Aksiyon etiketlerine sahip.
Nükleer savaş sonrası insanlar Moskova Metro'sunda yaşıyor. Onu anlatıyor. 2033'ün devam oyunu. Aynı isimli kitap serisi var. Oyunlar ilerledikçe kitaptan uzaklaşıyor bence.
O yüzden kitaplar okunacaksa tavsiyem oyunlardan sonra okunması. Önce kötüyü görünce sonradan iyi olan şey güzel oluyor. İyiden sonra kötü gelince dayanılmaz oluyor.
Steam'de şu an 6,2 TL imiş. Zaten eskisi desek yeridir.
Steam'den mi veriyor, yoksa uygulamadan mı? Ben uzun zaman önce Key olarak veriyordu diye hatırlıyorum. Yanlış hatırlıyor da olabilirim.Daha önce arkadaşın dediği gibi GOG Galaxy uygulamasıyla çok rahat alınıyor. Girip saniyeler içerisinde aldım.
Epic Games Store'un metro 2033 Redux'u ücretsiz olarak dağıtmasına karşın GOG'ta metro Last Light Redux'u ücretsiz dağıttı.
Steam'in arayüzü hepsine tek atar fakat Steam'in de bir şeyler yapması lazım artık.
Steam'e özel anahtar verdiğini düşünmüyorum, GOG Galaxy uygulaması üzerinden indirilecektir.Steam'den mi veriyor, yoksa uygulamadan mı? Ben uzun zaman önce Key olarak veriyordu diye hatırlıyorum. Yanlış hatırlıyor da olabilirim.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.