Gold serviste iPhone'a 2. El anakart takılmış

Çok şanslısınız. Zamanında Samsung kullanıcısıydım. S4 ilk çıktığında 1700 TL'ye almıştım. Batarya sorunu çıktı. Bir bataryayı değiştiremediler ve 1 ay sonra yeni telefon verdiler :D Şimdi iPhone kullanıcısıyım servislik tek bir işim oldu 6 Plus Ekran kırıldı. Onu da zaten adamlar 1200 TL karşılığında sıfır ürün ile değiştirdi :)
1200₺ verip seviniyorsanız diyecek bir şey bulamıyorum. Sizden nerdeyse telefonun yarı fiyatını almışlar. Sdn editörü Hakkı Alkan da sizin durumunuzu yaşadı. İlk seferinde cam değişim parasına yenisiyle değiştiriyorlarmış. 200 küsür lira verip sorunu çözdü.
 
Benim telefonum tamamen kullanıcı hatası olarak servise alındı çünkü telefonum üzerine raf düşmesini bedava karşılayacak bir servis tanımıyorum. Ve ekran değişimi yapılması imkansızdı çünkü telefonun içindeki parçaları görüyordum, 1200 TL'ye sıfır bir iPhone sahibi oldum ve bence bu fazla bir ücret değil.
 
Uyarı! Bu konu 10 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Yeni konular

Geri
Yukarı