Gold'da Sistem Toplamak

Ahras

Hectopat
Katılım
20 Şubat 2015
Mesajlar
67
Daha fazla  
Cinsiyet
Erkek
Arkadaşlar 3.5 hafta sonra İnşallah sistem toplatacağım.

Kendim sistem montaj yapmayı bilmiyorum. Gold'da sistem topluyormuş, kurulumunu yaparlar mı? Vatan Bilgisayar işini iyi yapmıyormuş. Sosyalde duydum. Kullanılmış parça vb. takıyorlarmış. Bunlar ne kadar doğru?
 
Son düzenleme:
Vatandan alırsan adamın yanından ayrılmadan toplayın, yanında dur. Kutuların yanında açılmasını iste açılmış kutu getirmesin. Yine de yaparsanız siz toplayın.
 
Son düzenleyen: Moderatör:
Sistemin hayırlı olması dileği ile. :)

Öncelikle sistem montajını bilmiyorsanız Technopat ekibinin çektiği videoları izleyebilirsiniz. Size tavsiyem kendiniz toplayın. Çünkü OC vs. ayarını da yaparsınız, zor şeyler değiller korkmayın. Zaten o parçaları takmak bile ayrı bir zevk.

Unutmayın; Kimse sizin parçalarınıza kendi parçası gibi davranmaz.
 
Son düzenleyen: Moderatör:
DonanımHaber'in forumundayken bi arkadaş Hyper 212X model soğutucu almıştı. Montajı Gold'dan aldığı için oraya taktırmıştı. Eve geldikten sonra kontrol etmiş ve adamların termal macunu sürmediğini fark etmişti. Tavsiyem montajı kendiniz yapmanızı ya da montaj yapılırken yapan kişinin başında durmanızı öneririm.
 
Son düzenleyen: Moderatör:
Sistemin hayırlı olması dileği ile :)

Oncelikle sistem montajını bilmiyorsanız technopat ekibinin çektiği videoları izleyebilirsiniz. Size tavsiyem kendiniz toplayın. Çünkü OC vs. ayarinida yaparsınız zor şeyler değiller korkmayın. Zaten o parçaları takmak bile ayrı bir zevk.

Unutmayın ; Kimse sizin parçalarıniza kendi parçası gibi davranmaz.
Teşekkürler.

Eski bilgisayarı söktüm geri takamadım.
Olmadı, bende toplamak istemedim.
Sizce ne yapabilirim ?

DonanımHaber'in forumundayken bi arkadaş Hyper 212X model soğutucu almıştı . Montajı Gold'dan aldığı için oraya taktırmıştı . Eve geldikten sonra kontrol etmiş ve adamların termal macunu sürmediğini fark etmişti . Tavsiyem montajı kendiniz yapmanızı ya da montaj yapılırken yapan kişinin başında durmanızı öneririm .
İzin verirler mi? Vatandan alırsam, Topkapı veya Forum İstanbul mağzasından alacağım. Yakınımda da mağza açıldı, oradan da alabilirim fakat adını bilmiyorum. Vatan'a yakınım izin verirler mi, sizce?
 
Vatandan alırsan adamın yanından ayrılmadan toplayın,yanında dur.Kutuların yanında açılmasını iste açılmış kutu getirmesin.Ama yindede yaparsanız siz toplayın.
Çok teşekkürler.

Evet, öyle yapmak isterim fakat adam "sen beni mi kontrol ediyorsun?" der.
 
Bana sorarsanız, adım adım toplayın hatta şunu yapabilirsiniz eski bilgisayarınızı dağıtmışsınız. Videolara bakarak bir deneyin bakalım bu sefer olacak mı?

İkinci bir çözüm ise tanıdığınız bilgisayardan anlayan birine toplatabilirsiniz, ama yine yanında durun.

Ben asla, Vatan - Gold gibi mağazalarda toplamayın verdiğiniz paraya yazık hayalleriniz suya düşebilir.
 
Son düzenleyen: Moderatör:
Uyarı! Bu konu 10 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Yeni konular

Geri
Yukarı