Gold'da Sistem Toplamak

Vatan işini iyi yapmıyormuş diye bir şey yok. Türkiye'de ileriye gelen mağazalardan biri ve adını öyle şeylerle kirletmez. Ama arada istisnalar oluyor ve bazı mağazalarda vurdumduymaz personel çıkabiliyor, önemsemiyor. Hiç bir bilgin yoksa başında durmak kaydı ile mağazada toplatabilirsin. Yada sistem toplama videolarından yararlanabilirsin. Mağazada bile toplatacaksan videoları izlemini tavsiye ederim ki en azından bilgi sahibi olursun.

Bana sorarsanız, adım adım toplayın hatta şunu yapabilirsiniz eski bilgisayarınızı dagitmissiniz. Videolara bakarak bir deneyin bakalım bu sefer olacak mı?

İkinci bir çözüm ise tanıdığınız bilgisayardan anlayan birine toplatabilirsiniz. Ama yine yanında durun.

Ben asla , vatan - gold gibi mağazalarda toplamayın verdiğiniz paraya yazık hayalleriniz suya düşebilir.
Peki, İnşallah bulurum, öyle biri. :)

Neden Vatandan önerin Vatandan toplatmıyorsunuz?
Birde Gtx 970 yerine İ5 4690K'ın ekran kartını kullansam, olur mu? R9 3xx serisini beklerim.
Oynayacağım oyunlar : BF3,DayZ,Minecraft,LOL,Rust H1Z1,Arma3 oynatabilir mi?

Vatan işini iyi yapmıyormuş diye bir şey yok. Türkiye'de ileriye gelen mağazalardan biri ve adını öyle şeylerle kirletmez. Ama arada istisnalar oluyor ve bazı mağazalarda vurdumduymaz personel çıkabiliyor, önemsemiyor. Hiç bir bilgin yoksa başında durmak kaydı ile mağazada toplatabilirsin. Yada sistem toplama videolarından yararlanabilirsin. Mağazada bile toplatacaksan videoları izlemini tavsiye ederim ki en azından bilgi sahibi olursun.
2 kez izledim. 1. sinde uyuya kaldım, okadar sıkıcı. :D :D

Şuan böyle sistem alsam istediklerimi kaldırır mı?

İ7 4790K
MSI Gaming 3
4x2 GB Ram
120 GB SSD

Ben bütün sistem toplama videolarını izledim ve gerçekten keyif aldım. İnsan sistem toplamayı kendine hobi bile edinebilir heyecan veriyor çünkü. :D
Kendi sistemini toplayamam, elim ayagım titrem benim. :D

Başkasını nasıl toplayayım?
Şuan bile etrafımda kelebekler uçuşuyor, kışın ortasında.

Uyarı! Bu konu 11 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Geri
Yukarı