Golf 7 1.2 Tsi Comfortline Nasıl?

Bob Dolphin

Kilopat
Katılım
2 Mayıs 2014
Mesajlar
851
Makaleler
2
Yer
Istanbul, Turkey
Daha fazla  
Cinsiyet
Erkek
Arkadaşlar merhaba. Ağabeyim arabasını değiştirmek istiyor. Şu anda kafasında Golf var. Bayi Comfortline paketli araca 56 bin demiş. Sizce alınmalı mı? Bir taraftanda Seat Leon'a bakıyorum. Aramızda Golf kullanan var mı?
 
Doğuş grubu 2009 sonrası satış stratejisi değiştirerek satışa koyduğu modellerdeki donanımı bizzat çaldı. Aynı kasa 2008 kasa full iken, 2009 kasası tamamiyle boş olarak satışa sundu! Bu yüzden bana çok boş geliyor comfortline. Seat leondan daha konforludur Golf ama leon daha prestijli duruyor. 56.000 TL verilerek inan 1.2 TSI golf alan insanlara hayranlıkla bakıyorum nasıl veriyorlar o kadar boş ve ufak motorlu araca o parayı? Tavsiyem farklı araçlara yönelmeniz bilhassa modelli, dolu paketli ve yüksek güce sahip araçlardan yana seçmeniz. 1.2 TSI az tutulan modeli bu arada onu belirteyim. Genellikle 1.4 TSI seçiliyor.
 
Siz ne önerirsiniz? Şu anda Opel Astra 1.4T Cosmo var elimizde. Ama yakıtı çok fazla. Bundan öncede 1.2 Tsi Leon vardı. Leon'un 200 ile giderken yaktığı benzini Astra 140 ile giderken yakıyor.

1.2 düşünmemizin bir diğer sebebi ise verginin düşmesi.
 
Benim önceki araçlarımdan biriside Astra 1.4T cosmo idi gözünü sevdiğim arabasında olan konfor hiç bir arabada yoktu yemin ederim arar oldu gözlerim. Ama dediğin gibi yakıtı fazla 10lt civarında :/ Sıfır almanız şart mı? 2. el yüksek modelli olabilir mi?
 
Hocam biz 2015 1.2 tsi jetta aldık aynı fiyata bana hatchback çok saçma geliyor kısacık araba. Sedanla yakıtı arasında o kadar da fark yok. Yerinizde olsam 56 bine jetta 1.4 tsi alırım. Sedan candır :)
 
Araba bayağı iyi ve opsiyonlar güzel. Yolculukta üzmez. Çok Sessiz Çalışıyor Extra Turbo Var. Ama Otomatik Vites Çok Seri. Otomatik Öneririn
 

Yeni konular

Geri
Yukarı