Hocam o zaman golf alabilirsiniz.Bütün araçlar 10bin km civarı hatasız, boyasız, tramersiz. Araçı tek kullanacağım. Focus sedan almam bu arada bi değişik duruyor. Hatchback tam olması gerek gibi.
Hocam o zaman golf alabilirsiniz.Bütün araçlar 10bin km civarı hatasız, boyasız, tramersiz. Araçı tek kullanacağım. Focus sedan almam bu arada bi değişik duruyor. Hatchback tam olması gerek gibi.
Şimdi bana da öyle geldi. Daha genç işi duruyor. Satması da bir nebze daha kolay olur gibi.Hocam o zaman golf alabilirsiniz.
Hocam şimdi aklıma geldi eski bir oyunda oynadığım oyunda ismim aynıydı.Şimdi bana da öyle geldi. Daha genç işi duruyor. Satması da bir nebze daha kolay olur gibi.
Hocam ihtiyaciniza gore secim yapin bence, kalabalik aile araci olacak ise Focus, ama yasiniz biraz genc ve en fazla 3-4 kisi binecekse Golf tercih edebilirsiniz. İkiside guzel arac.Arkadaşlar 1 milyon civarına araç arıyorum son model olması gerekiyor. Trafiği yoğun olmayan bir şehirde yaşıyorum manuel olması problem değil. Benim beğendiğim araçlar bunlar. Bu civarlara astra, 308 manuel yine 2023 falan da geliyor. Kararsız kaldım. Deneyimi olan varsa paylaşırsa sevinirim.
Golf ilanı;
Focus ilanı;
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.