GoodbyeDPI ile Discord çalışmıyor

Altan Kandemir

Hectopat
Daha fazla  
Sistem Özellikleri
GPU: Gigabyte RTX 3070 TI Gaming OC
CPU: Ryzen 5 5600
RAM: XPG 2X8GB 3200MHz DDR4
Anakart: MSI B350 Tomahawk
Kasa: Gamepower Wraith
Merhaba. Birkaç gün öncesine kadar sorunsuz bir şekilde GoodbyeDPI ile Discord'u kullanabiliyordum. Kendi kendine "checking for updates" ekranında kalmaya başladı. Baktım internetten Discord'a girebiliyorum, ama uygulamasından asla giremiyorum. WARP ile sorunum çözüldü ama onda da ping oluyor. Modemi resetleyip tekrar GoodbyeDPI denedim yine güncelleme ekranında kaldı. Çözüm önerisi olan var mı?

Son düzenleyen: Moderatör:
WARP ve benzeri diğer tüm VPN'leri off moduna getirin ve yönetici olarak çalıştırmayı deneyin.

WARP ve benzeri diğer tüm VPN'leri off moduna getirin ve yönetici olarak çalıştırmayı deneyin.

Bilgisayarımda herhangi bir VPN yüklü değil, hatta bu sabah format attım. DPI zaten yönetici olarak çalıştırıyorum, Discord'u da yönetici olarak çalıştırdım ancak hala denetlemede kalıyor. Discord'u silip yüklerken Setup'u da yönetici olarak ve DPI açıkken çalıştırdım.

Kanka eğer TurkNet kullanıyorsan sadece dns bazlı engelleme yapıyor dnsi 9.9.9.9 olarak değiştirmen yeterli eğer TurkNet kullanmıyorsan, Yusuf İpek'in konu hakkında videosu var izleyebilirsin.

Bilgisayarımda herhangi bir VPN yüklü değil, hatta bu sabah format attım. DPI zaten yönetici olarak çalıştırıyorum, Discord'u da yönetici olarak çalıştırdım ancak hala denetlemede kalıyor. Discord'u silip yüklerken Setup'u da yönetici olarak ve DPI açıkken çalıştırdım.
Goodbyedpi beta versiyonu var aynı sayfada oradan rc2 olan var onu indirin. Rc3 virüs değil ama virüs olarak algılıyor zor indiriliyor ondan eğer iniyorsa Rc3 de olur.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı