Çözüldü GoodbyeDPI ile Discord'a girilemiyor

Bu konu çözüldü olarak işaretlenmiştir. Çözülmediğini düşünüyorsanız konuyu rapor edebilirsiniz.
İşinize yaradı mı? Forklanmış versiyonu henüz kendim denemedim bazı kişiler çalıştığını, bazıları ise çalışmadığını söylüyor.

İşinize yaradı mı? Forklanmış versiyonu henüz kendim denemedim bazı kişiler çalıştığını, bazıları ise çalışmadığını söylüyor.

Ben kullanıyorum. Bende Superonline var (ne yazık ki en katı engelleme politikalarından birine sahip) ve çalışıyor.

Ben kullanıyorum. Bende Superonline var (ne yazık ki en katı engelleme politikalarından birine sahip) ve çalışıyor.
Bildiğim kadarıyla VirusTotale atılınca forklanmış versiyon uyarı veriyordu. Siz bu durumu nasıl çözdünüz, herhangi bir negatif etkisi oldu mu?

Bildiğim kadarıyla VirusTotal'e atılınca forklanmış versiyon uyarı veriyordu. Siz bu durumu nasıl çözdünüz, herhangi bir negatif etkisi oldu mu?

Direkt GoodbyeDPI uyarı veriyor, nedeni "windivert" adındaki DLL. Ayrıca forklanmış versiyonda sadece ekstra olarak BAT'lar var, orijinal versiyonu indirip bu batları atarsanız yine çalışır.

"windivert" adındaki DLL
v0.2.2'deki "windivert" uyarı vermiyor. Windivert mevcut olan farklı yazılımları da makinede derlemek için indirdiğmde ne VirusTotal ne de yerleşik antivirüs uyarı vermişti. Dediğiniz gibi de olabilir, bunda raw klasörü bile attığımda uyarı verince şaşırdım.
Ayrıca forklanmış versiyonda sadece ekstra olarak BAT'lar
Bunu öğrendiğim iyi oldu. Daha önce iki versiyonu da karşılaştırmamıştım. Batchleri manuel olarak yazıp deneyeceğim. Sonucu yazarım.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı