GoodbyeDPI sonrası internet hızında düşüş oldu

Peygo

Hectopat
Daha fazla  
Sistem Özellikleri
Amd Ryzen 5-5600x
RX5500xt
16*2 32gb Ram
Meslek
öğrenci
Bir Türk Telekom kullanıcısı olarak Discord'a girmek için tekrardan bu forumdaki bir başlıktan GoodbyeDPI indirdim. Türkiye halini kurduktan sonra çalışmadığı için aynen forumda da yazan şekilde CMD üzerinden sildim. Ancak normalde sabit 60/mbps download alan cihazım şu an 10'u bile zor görüyor. Sabahtan beri çözmeye çalışıyorum. Yardımcı olur musunuz?

Cihazım ethernet ile bağlı

Son düzenleme:
Bir Türk Telekom kullanıcısı olarak Discord'a girmek için tekrardan bu forumdaki bir başlıktan GoodbyeDPI indirdim. Türkiye halini kurduktan sonra çalışmadığı için aynen forumda da yazan şekilde CMD üzerinden sildim. Ancak normalde sabit 60/mbps download alan cihazım şu an 10'u bile zor görüyor. Sabahtan beri çözmeye çalışıyorum. Yardımcı olur musunuz?
Nasıl sildiniz? Service_remove kısmını deneyin bir de.

Nasıl sildiniz? Service_remove kısmını deneyin bir de.

Öyle sildim zaten. Hatta yetmedi ağ ayarlarını falan sıfırladım ancak tık yok.

Upload kısmında bir sorun yok. Ancak download değerlerim yerlerde şu an.

Son düzenleyen: Moderatör:
Öyle sildim zaten. Hatta yetmedi ağ ayarlarını falan sıfırladım ancak tık yok.

Upload kısmında bir sorun yok. Ancak download değerlerim yerlerde şu an.

Wi-Fi'yi kısa bir süreliğne resetleyin ekstra bir cihaz baglantilarini kapatin Wi-Fi'yi resetlemek için kucuk bir igne kullanin.

Netadapterrepair ile tüm ayarları sıfırladım. Düzeldi gibi şu an. Birkaç test daha yapıp güncelleyeceğim bilgileri.

Son durum: Mis gibi oldu, değerler yerine geldi, teşekkürler.

Birkaç günün ardından sorun yeniden başladı. Netadapter ile tekrar tekrar sıfırlamama rağmen düşüş var. Yardım edebilir misiniz?

Son düzenleme:

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı