Rehber Goodbyedpi'nin çalışmadığı internet sağlayıcılarında Discord'a giriş yapma

İyi sosyaller, bugün sizlere yeni bulduğum yöntemi paylaşacağım. Bu yöntem Superonline ve TurkNet gibi goodbyedpi programının çalışmadığı internet servis sağlayıcıları için geçerli.

Yapacağımız yöntem sadece bu sürümde çalışmaktadır.
Altı kırmızı şekilde işaretlenmiş olan seçeneklere tıklayarak uygun sürümü indiriyoruz.

Program indirme linki

Eki Görüntüle 2326024

İndirme işlemi bu kadar.

Öncelikle DNS adreslerimizi Google veya Cloudflare olarak ayarlıyoruz.
Cloudflare : 1.1.1.1 - 1.0.0.1
Google: 8.8.8.8 - 8.8.4.4

Programı indirdikten sonra RAR'dan ayıklıyoruz. Ayıklanan klasörlerin içine girip yeni bir metin belgesi oluşturuyoruz.
Oluşturduğumuz metin belgesine aşağıda belirttiğim Kod'u yazıyoruz ve sol üst kısımdan farklı Kaydet'i seçip herhangi bir isim veriyoruz ve dosya uzantısını .bat olarak değiştiriyoruz.

Kod:
@ECHO OFF.
PUSHD "%~dp0"
set _arch=x86
IF "%PROCESSOR_ARCHITECTURE%"=="AMD64" (set _arch=x86_64)
IF DEFINED PROCESSOR_ARCHITEW6432 (set _arch=x86_64)
PUSHD "%_arch%"

start "" goodbyedpi.exe --set-ttl 3

POPD.
POPD.

BAT dosyasını çıkardığımız zaman işlem tamam demektir. Ayarladığmız .bat dosyasını açıp Discord'a giriş yapabilirsiniz.

Yardımcı olduysam ne mutlu bana, iyi günler dilerim.

Ben bu yöntemi kullanıyorum herhangi bir güvenlik zafiyeti var mıdır acaba?

Yeni bir yöntem araştıracağım. Bulduğum takdirde sizlere yanıt veririm.

Service_remove CMD'yi açıp bir tuşa bastım onayladım. Ardından 2_any_country_dnsredir.cmd'yi yönetici olarak açıp Discord açmaya çalıştım. Maalesef. Sizin ilk paylaştığınız kendi hazırladığımız .bat dosyasını da denedim, öncesinde Service_remove yaparak. Hepsi yönetici olarak denendi. Boşverelim başka bir yöntem bulunur elbet.

Eki Görüntüle 2326057

Türktelekom için https://www.mediafire.com/file/9uj2dvs88zukawi/goodbyedpi-0.2.3rc3-2.rar/ indirdim.

service_install_turktelekom.bat yönetici olarak çalıştırdım ve uyguladım.

turktelekom.cmd'yi yönetici çalıştırdım şuan girebiliyorum.

yukarıda bahsettiklerim herkeste çalışmayabilir, bende bazı internet siteleri düzgün yüklenmedi, bazı sayfalar açılmadı, hızım düştü. Tek faydası discord ama arka planda çoğu şeyi bozdu çalışırken.

Şuan bende düzgün çalışan tek şey warp gibi.
SDC - Secure DNS Client kullanabilirsiniz. Superonline kullanıyorum ilk başlarda goodbyedpi güzelce çalışıyordu ama şimdi çalışmıyor. SDC ile sorunsuz bağlanabiliyorum.

SDC - Secure DNS Client kullanabilirsiniz. Superonline kullanıyorum ilk başlarda goodbyedpi güzelce çalışıyordu ama şimdi çalışmıyor. SDC ile sorunsuz bağlanabiliyorum.
Nasıl kullanıldığını anlatır mısınız? Kurulumu yaptım ama ayarlarını yapmamız gerek anladığım kadarıyla.

İyi sosyaller, bugün sizlere yeni bulduğum yöntemi paylaşacağım. Bu yöntem Superonline ve TurkNet gibi goodbyedpi programının çalışmadığı internet servis sağlayıcıları için geçerli.

Yapacağımız yöntem sadece bu sürümde çalışmaktadır.
Altı kırmızı şekilde işaretlenmiş olan seçeneklere tıklayarak uygun sürümü indiriyoruz.

Program indirme linki

Eki Görüntüle 2326024

İndirme işlemi bu kadar.

Öncelikle DNS adreslerimizi Google veya Cloudflare olarak ayarlıyoruz.
Cloudflare : 1.1.1.1 - 1.0.0.1
Google: 8.8.8.8 - 8.8.4.4

Programı indirdikten sonra RAR'dan ayıklıyoruz. Ayıklanan klasörlerin içine girip yeni bir metin belgesi oluşturuyoruz.
Oluşturduğumuz metin belgesine aşağıda belirttiğim Kod'u yazıyoruz ve sol üst kısımdan farklı Kaydet'i seçip herhangi bir isim veriyoruz ve dosya uzantısını .bat olarak değiştiriyoruz.

Kod:
@ECHO OFF
PUSHD "%~dp0"
set _arch=x86
IF "%PROCESSOR_ARCHITECTURE%"=="AMD64" (set _arch=x86_64)
IF DEFINED PROCESSOR_ARCHITEW6432 (set _arch=x86_64)
PUSHD "%_arch%"

start "" goodbyedpi.exe --set-ttl 3

POPD
POPD

BAT dosyasını çıkardığımız zaman işlem tamam demektir. Ayarladığmız .bat dosyasını açıp Discord'a giriş yapabilirsiniz.

Yardımcı olduysam ne mutlu bana, iyi günler dilerim.
Hocam cmd dosyası açıkken çalışıyor da ben bu cmd dosyasını arka plana atmak istiyorum Windows Görev Çubuğunda gözükmesin bunu yapamıyorum yardımcı olabilir misiniz biri söyleyebilir mi nasıl yaparız Windows 11'de.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı