Goodram 2TB PX700 M.2 SSD mi yoksa MLD 1TB M700 M.2 SSD mi?

Hakan4224

Centipat
Daha fazla  
Merhaba, Goodram 2TB PX700 M.2 SSD ile MLD 1TB M700 M.2 SSD arasında kaldım. Hangisi daha iyi? Goodram sanırsam sistemin kendi RAM'inden kullanıyormuş ne kadar kullanıyor bu ikisinin depolaması ve hızları doğru mu? Yardımcı olursanız sevinirim 🥰

Son düzenleyen: Moderatör:
Merhaba, Goodram 2TB PX700 M.2 SSD ile MLD 1TB M700 M.2 SSD arasında kaldım. Hangisi daha iyi? Goodram sanırsam sistemin kendi RAM'inden kullanıyormuş ne kadar kullanıyor bu ikisinin depolaması ve hızları doğru mu? Yardımcı olursanız sevinirim 🥰
Fiyatları aynı mı ? Tekli olarak mı alıyorsunuz yoksa hazır sistemde mi seçenek ? Sistemi atma şansınız var mı ?

Hocam bende PX700 almayı düşünüyordum ama DRAM'den dolayı Exceria G2 aldım. 4100 liraya n11 de 2TB olan modeli satılıyor.

Fiyatları aynı mı ? Tekli olarak mı alıyorsunuz yoksa hazır sistemde mi seçenek ? Sistemi atma şansınız var mı ?
Fiyatları aynı değil

Attığınız iki ssd den birisi 5k birisi 2.7k. Bütçeniz ne kadar tam olarak ?
Bu ikisinden biri olacak ama dram olayı kafamı karıştırdı

Fiyatları aynı değil

Bu ikisinden biri olacak ama dram olayı kafamı karıştırdı
Hocam bütçe varsa şunu alın tabii ki de
1TB alacaksanız gene bunun 1TB modelini alabilirsiniz.

Hocam bütçe varsa şunu alın tabii ki de
1TB alacaksanız gene bunun 1TB modelini alabilirsiniz.
Bu 2tb de çok pahalı usta bu attıklarım işimi görmez mi anakartım 3.0 destekliyor SSD de bana o hızı zaten sağlayamaz ama o hız doğrumu bide ne kadar dram tüketır dram ne işe yarıyor ram bellek mi?

Bu 2tb de çok pahalı usta bu attıklarım işimi görmez mi anakartım 3.0 destekliyor SSD de bana o hızı zaten sağlayamaz ama o hız doğrumu bide ne kadar dram tüketır dram ne işe yarıyor ram bellek mi?
Gerçi çok da pahalı değil ama pc min çoğu malzemesini aynı siteden sipariş verecegim

Gerçi çok da pahalı değil ama pc min çoğu malzemesini aynı siteden sipariş verecegim
PC yi sipariş ettiniz mi edecek misiniz ? Sinerjide şu sıralar fiyatını hak eden bir sistem göremedim pahalıya denk gelmesin. Parçaları bir atarsanız bakalım.

PC'yi sipariş ettiniz mi edecek misiniz? Sinerji'de şu sıralar fiyatını hak eden bir sistem göremedim pahalıya denk gelmesin. Parçaları bir atarsanız bakalım.

Hepsini oradan almayacağım anakart ve kasa zaten elimde var oradan alacaklarım şunlar.

Oradan alacağım SSD de kararsızım 2TB olursa iyi olur ekran kartı 2.el sıfıra yakın Gigabyte GTX 1660 Super ve 600W Power almayı düşünüyorum işlemci soğutucusu için ise

Düşündüm.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı