Google Adsense Onay Süresi

yok aslında açık konuşayım orada yazanlara çok inanma :) her şey tamam sadece sitedeki toplam kelime sayısının 4-4.5 bin civarında olduğunu fark ettim. 4 gün içerisinde 7-8 bin arasına (burası önemli: Kaliteli ve 100% özgün içerik ile) getirdim. Ertesi günün gecesinde onaylandı maili geldi tabi bu sadece en son yaptığım sadece 7-8 bin kelime yazalım olsun gibi bir durum yok bilirsin..
ya zaten uğraştığımız site kpss ve alan sınavları vs tarzı eğitim blogu toplam kelime sayısında sorun olacağını sanmıyorum. Ben kendı blogum için de 1 hafta içinde onay almıştım ama bu ilgilendiğim blog için 1 ayı geçti süre malesef.

ya zaten uğraştığımız site kpss ve alan sınavları vs tarzı eğitim blogu toplam kelime sayısında sorun olacağını sanmıyorum. Ben kendı blogum için de 1 hafta içinde onay almıştım ama bu ilgilendiğim blog için 1 ayı geçti süre malesef.
Dediğiniz gibi kelime ve makale sayısında da problem olmaz (kopya içerik zaten yoktur), yok normal süreçte 1 ayı filan bulmaması lazım o durumda kesinlikle yerine getirilmeyen durumlar mevcut

Uyarı! Bu konu 7 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı