Google Adsense Onay Süresi

grbzynsemre

Decapat
Merhaba arkadaşlar. Bir tanıdığımın KPSS, alan eğitimi ve kariyeri üzerine oluşturduğu bir blog var. Google Adsense başvurusunu yaptık ancak 1 aydan fazla bir süre geçmesine rağmen hala inceleme aşamasında. Kendi blogum için de aynı şekilde başvurmama rağmen daha kısa sürede onay aldım. Eğitim vs. konularındaki bloglarda Adsense onay vermiyor mu ya da çok mu geç onay veriyor? Yardımcı olabilirseniz sevinirim.

Son düzenleyen: Moderatör:
Onay veriyorlar benim bildiğim tekrar göndermeyi deneyebilirsin
Tekrar gönderecek bir şey yok aslında. Adsense girdiğimiz zaman hala bekleme aşamasında olduğunu söylüyor. Olumlu ya da olumsuz bir cevap yok. Ama senin kastettiğin konuda neyi tekrardan göndermeliyim ? Hesabı iptal edip sıfırdan mı başvuru yapsak acaba ? Bilemedim.

Oluşturduğu blog .com gibi özel alan adresli mi? Bildiğim kadarıyla adsense bu tür özel alan adı olmayan sitelere reklam vermiyor.

Direkt siteadı.blogspot.com şeklinde. Bu tip sitelere mi reklam vermiyor ?

Aynen öyle, eğer ki böyle bir adrese reklam aldıysanız ya çok çok şanslısınızdır ya da çok büyük bir topluluğunuz vardır. Benimde böyle bir blogum vardı bende reklam vermek istedim ancak dediğiniz gibi bekleme sorunu oldu sonradan biraz araştırınca özel alan adı olmadığı sürece çok zor reklam alınabiliyormuş ve genelde reddediliyormuş.

Aynen öyle, eğer ki böyle bir adrese reklam aldıysanız ya çok çok şanslısınızdır ya da çok büyük bir topluluğunuz vardır. Benimde böyle bir blogum vardı bende reklam vermek istedim ancak dediğiniz gibi bekleme sorunu oldu sonradan biraz araştırınca özel alan adı olmadığı sürece çok zor reklam alınabiliyormuş ve genelde reddediliyormuş.
Valla o zaman ben çok şanslıyım erasmusla ilgili bir blogum var lodzerasmus.blogspot.com direkt böyle. Reklam da var yani. Ki başvuru sürecimden yaklaşık 1 hafta sonra onay aldım hem.

Dostum merhaba,

2 adet sitem bulunmakta ve 2'si de adsense onaylı, reklam gösterimim aktif.
ilki 8 ikincisi de 11 günde onay aldı. 2.sinde yaptığım hatayı 6.günde fark edip düzelttim 11.gün içerisinde kabul edildi.

Dostum merhaba,

2 adet sitem bulunmakta ve 2'si de adsense onaylı, reklam gösterimim aktif.
ilki 8 ikincisi de 11 günde onay aldı. 2.sinde yaptığım hatayı 6.günde fark edip düzelttim 11.gün içerisinde kabul edildi.
Hatan neydi ki ? Adsensi inceledigim zaman sayfaya eklemem gereken kod oldugundan bahsediyor orayi tam anlayamadim acikcasi.

Hatan neydi ki ? Adsensi inceledigim zaman sayfaya eklemem gereken kod oldugundan bahsediyor orayi tam anlayamadim acikcasi.
yok aslında açık konuşayım orada yazanlara çok inanma :) her şey tamam sadece sitedeki toplam kelime sayısının 4-4.5 bin civarında olduğunu fark ettim. 4 gün içerisinde 7-8 bin arasına (burası önemli: Kaliteli ve 100% özgün içerik ile) getirdim. Ertesi günün gecesinde onaylandı maili geldi tabi bu sadece en son yaptığım sadece 7-8 bin kelime yazalım olsun gibi bir durum yok bilirsin..
tabi eklemem lazım bu benim farkettiğim hata idi. Ama diğer şartlar yapılmış durumdaydı.
kodlarda senin farkettiğin bir durum varsa aykırı olabilecek düzeltmen gerekir.

Uyarı! Bu konu 7 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı