- Makaleler
- 27
Rica ederiz. Eğer özele kaçmayacaksa gözünüz ile alakalı nasıl bir sorununuz bulunuyor?Herkese çok teşekkür ediyorum.
bu noluyo bu neymiş diye hepsini kurcaladım@Eurus., belirttiğim tarayıcı ayarında isteğine göre diğer koyu mod seçeneklerini de deneyebilirsin.
Eki Görüntüle 594448
Teşekkürler. aynısını Opera'da denedim. aynı şekilde oluyor.
- En basit yöntem olarak Dark Reader eklentisini kurabilirsiniz.
![]()
Dark Reader - Chrome Web MaÄazası
Her web sitesi için koyu mod. Gözlerinize iyi bakın, gece ve günlük gezinti için koyu renk tema kullanın.chrome.google.com
- Tarayıcınızda bulunan seçeneklerden
chrome://flags/#enable-force-darkadresini tarayıcınıza yapıştırarak koyu modu aktif edebilirsiniz. Bu sayede bir eklenti kurmanıza gerek kalmıyor. Özelliği aktifleştirdikten sonra tarayıcınızı yeniden başlatmanız gerekmektedir. @Eurus.
Eki Görüntüle 594427- Ayrıca gece saatlerinde internet sitelerinde çok fazla geziniyorsanız göz sağlığınız için f.lux programını kullanabilirsiniz. Gözünüz için en uygun filtreyi seçebilirsiniz.
![]()
f.lux
Software to warm up your computer display at night, to match your indoor lighting.justgetflux.com
Rica ederim. Bu sayede ek bir eklenti kurmanıza gerek kalmıyor.Teşekkürler. Aynısını Opera'da denedim. Aynı şekilde oluyor.
Bazı koyu mod seçenekleri o kadar da iyi olmuyor. O yüzden normal olan Enabled seçeneği gayet güzel çalışıyor.Bu neymiş diye hepsini kurcaladım![]()
Rica ederiz. Eğer özele kaçmayacaksa gözünüz ile alakalı nasıl bir sorununuz bulunuyor?
4 doktora gittim çözüm yok.
1.bilgisayara çok oturma dedi (24 nisandan beri neredeyse hiç oturmadım otursam önemli bir işse onuda 15 dakikada yapıp kapatmışımdır.)
- Doktorlar size ne tavsiye ettiler?
- Gözlük kullanıyor musunuz?
- Astigmat veya miyop gibi tanılar da mı bulundular?
- Üç ay önce bu tarz bir rahatsızlığı daha önceden hafif de olsa yaşamıyor muydunuz?
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.