TylerDurdenAynıBen
Hectopat
- Makaleler
- 1
Başka arama motoru kullanınca sıkıntı yok ama Google arama motorunu kullanınca hata veriyor. Bu hatayı nasıl çözebilirim?
Aynı hata devam ediyor. Bilgisayarımda VPN yok.Temp dosyalarını silin.
VPN açıksa kapatın.
sertifikalar görüntüleniyor ama silinmiyor. ben edge kullanıyorum ve her yere giriyor. ne zaman IDM yüklesem chrome bi acayip çalışıyor. "Kuruluşunuz tarafından yönetiliyor" falan diyor.Hocam yani şey istediğim şundan dolayı bu google galiba chrome'u öyle geliştirmiş ki namussuzlar hiçbir neredeyse güvenli web sitesine girilmiyor açıkçası ve şu sizin bağlantınız gizli değil uyarısında hatırlarsanız girmek için gelişmiş bölümü var ama acaba oradan yinede gir butonu yazısınıda mı kaldırmış şey çocukları onu anlam veremedim yani ne yazı var ne butonu var çünkü sebebi,bende bluestacks'da oturum açacağım ama alın buyurun ki orijinal web sitesi bağlantınız gizli değil diyor vede siteye hiçbir yolla girilmiyor sertifikalara baktımda yazılarda google mi yazması lazım hiç bilmiyorum yani microsoft un var sonra birsürü yabancı isim var yanlış birşeyide silmiyim yani bazılarına yardım etseniz hocam yada yardım edebilecek biri var mıdır hocam acil lazım yani ?
Sertifikalar görüntüleniyor ama silinmiyor. Ben Edge kullanıyorum ve her yere giriyor. Ne zaman IDM yüklesem Chrome bir acayip çalışıyor. "kuruluşunuz tarafından yönetiliyor" falan diyor.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.