Google Chrome %70 CPU kullanıyor

BurakEnes YT

Hectopat
Daha fazla  
Sistem Özellikleri
AMD Ryzen 5 5600 / B450M-DRAGON / RTX 2060 / XLRB 16 GB 3200 MHZ / WD BLUE SN570 500 GB
Merhaba arkadaşlar dün bilgisayarımın işlemcisinin boşta iken çok fazla ısındığını fark ettim. Görev yöneticisine girdiğimde ekte ki resimde gördüğünüz manzara ile karşılaştım. Bu arada Brave kullanıcısıyım ve Google Chrome kullanmıyorum ona rağmen kendisi arkada açılmış ve %70 CPU gördüğü bile oluyor bu şekilde. Denetim Masası'ndan Google Chrome'u silmeme rağmen hala bu konumda chrome.exe olarak duruyor.

C:\program Files\Google\Chrome\Application

Sahsen benim kafam çok karıştı bilgi sahibi bir arkadaş beni aydınlatırsa sevinirim. İyi sosyaller.

Dosya Ekleri

• Ekran görüntüsü 2024-08-05 161210.png
    Ekran görüntüsü 2024-08-05 161210.png
    89 KB · Görüntüleme: 56
  • Screenshot_4.png
    Screenshot_4.png
    62,4 KB · Görüntüleme: 47
Merhaba arkadaşlar dün bilgisayarımın işlemcisinin boşta iken çok fazla ısındığını fark ettim. Görev yöneticisine girdiğimde ekte ki resimde gördüğünüz manzara ile karşılaştım. Bu arada Brave kullanıcısıyım ve Google Chrome kullanmıyorum ona rağmen kendisi arkada açılmış ve %70 CPU gördüğü bile oluyor bu şekilde. Denetim Masası'ndan Google Chrome'u silmeme rağmen hala bu konumda chrome.exe olarak duruyor.

C:\program Files\Google\Chrome\Application

Sahsen benim kafam çok karıştı bilgi sahibi bir arkadaş beni aydınlatırsa sevinirim. İyi sosyaller.

İşlemciniz nedir?

Google chrome'u silmeyi deneyin belki başlangıçta falan açılıyordur.

İşlemciniz nedir?
AMD Ryzen 5 5600

Google Chrome'u silmeyi deneyin belki başlangıçta falan açılıyordur.

Hocam silip tekrar yükledim ilk açıldığında %50'ye kadar çıkıyor fakat bir süre sonra geri normale dönüyor.

Hocam silmeyi denediniz mi? Çünkü arka planda dosya alıyor PC'den.

Evet sildim hocam, şu anda yüksek CPU'ya çıkıyor fakat hemen düşüyor önce ki ise %50 sabit takılıyordu.

Son düzenleme:

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı