Google Chrome Arayüzü mü Değişti?

mstf26131

Hectopat
Katılım
15 Kasım 2014
Mesajlar
163
Daha fazla  
Cinsiyet
Erkek
Arkadaşlar yeni farkettim, Chrome bende fotoğraftaki hale geldi. Görseller kısmı fotoğrafta görüldüğü gibi. Herhangi bir görsele tıkladığımda, o görselin yüklü olduğu site açılıyor. Ne aratırsam aratayım, şu ilk baştaki gibi ''Ad'' yazan siteler ilk sırada devamlı duruyor. Sizde de böyle mi acaba? Son zamanlarda hiçbir şey yüklemedim bilgisayara. Yanlışlıkla Toolbar vs. mi yükledim diye baktım ama yok.

Adsız.png
 
Bu arada uBlock'u kurduğumda şu ''Ad'' etiketli saçma siteler kalktı. Ama görseller kısmı hala aynı. Herhangi bi görsele tıkladığımda direk görselin olduğu site açılıyor.
Firefox Quantum veya Opera varken Chrome mu kullanılır yahu, enteresan. Son derece balon bir tarayıcı bana göre. En başta Rami boş yere fazla kullanıyor.
Lanet bi tarayıcı Rami sömürdüğü de doğru ama nedense diğerlerine göre daha hızlı geldi bana. IE11, Edge, Chrome ve Opera kullandım en memnun kaldığım Chrome oldu.
 
Aynı sürümü kullanıyorum. @mstf26131
Tarayıcı geçmişini temizleyin. Tarayıcı ayarlarını varsayılan değere getirin.
chrome://settings/reset

Screenshot.png


@Mert Ukte
Mozilla tarayıcılar arasında en çok sistem kaynakları kullanan tarayıcıdır.
Sitesinde daha az bellek kullanır yazıyor. En basit örnek aynı sekmede %30 daha fazla bellek kullanıyor.

Opera zaten Chromium tabanlı bir tarayıcı ve az bellek tüketeceğim diye arada takılma sorunlar yaşıyor.
Chrome çok bellek kullanıyor olayı mazide kaldı. Tüm tarayıcıları test edebilirsin.
Chrome ve Opera birbirine yakın bellek kullanıyor. Opera sunduğu reklam engelleyici uBlock Origin ile yarışamıyor.

Edge tarayıcısı ise İnternet Explorer'dan daha angarya geliyor. Çökme sorunları çok yaşanıyor. Eklentiler Microsoft Store üzerinden yüklendiğinden arada bozulabiliyor. Zaten Yandex arama motoru ile gelmesi bile rahatsız edici bir olay.
 
Son düzenleme:
Uyarı! Bu konu 6 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Yeni konular

Geri
Yukarı