Google Chrome donuyor ve çok fazla RAM yiyor

Taha Doğan1

Picopat
Daha fazla  
RAM
16
SSD veya HDD modeli
512 GB SSD
Ekran kartı
ASUS GEFORCE RTX 4060
Anakart
ASUS PRIME A520M-K
İşlemci
AMD RYZEN 5 5600
Bilgisayar özelliklerim belirttiğim gibi. Google chorome kullanıyorum fazla sekme açık olmamasına rağmen donuyor, yanıt vermiyor. Bu yazma aşamasına gelene kadar bile kaç kez drop yedim. Çözümü nedir?

Hocam o sistemle donanımsal olarak kasması imkansızın imkansızı. Tarayıcı değiştirin. Veya ekran kartı sürücüleriniz gibi şeyleri denetleyin. Burada daha farklı sorunv ar büyük ihtimalle. Tarayıcı değiştirince düzelir büyük ihtimal. Bahsettiğim taryaıcılardan deneyin.
Anladım hocam sağolun teşekkür ediyorum. Artık en mantıklısını araştırıp ona geçeceğiz mecbur olarak

Bilgisayar özelliklerim belirttiğim gibi. Google chorome kullanıyorum fazla sekme açık olmamasına rağmen donuyor, yanıt vermiyor. Bu yazma aşamasına gelene kadar bile kaç kez drop yedim. Çözümü nedir?
Aynı sorun bende de var hatta konu açmak için girdim açılmış. Bence Gmail hesabı kaynaklı sorun olabilir çünkü hem evde kasıyor 32gb ramli hızlı bilgisayarda, hem de dükkanda laptop da kasıyor. Eklentileri kapattım öyle denedim düzelmedi bende de.

Aynı sorun bende de var hatta konu açmak için girdim açılmış. Bence Gmail hesabı kaynaklı sorun olabilir çünkü hem evde kasıyor 32 GB RAM'li hızlı bilgisayarda, hem de dükkanda laptop da kasıyor. Eklentileri kapattım öyle denedim düzelmedi bende de.

Brave tarayıcı tavsiyesi çok aldım. Şu an forum da Chrome tavsiyelerini dikkate alıp deneyeceğim olmazsa Brave geçeceğim.

Chorome aç. Ayarlar > hakkında kısmına gir. Orada güncellemeyi kontrol et. Sonra yükle ve kapatıp açıp gelişmeleri bildir.

Yediği bellek biraz daha azaldı. Ama kasıp donmaları hala devam ediyor. Mesela bu sitedeyken işlem yapamıyorum donuyor, yanıt vermiyor.

Hocam ne yaptınız? Değiştirdiniz mi tarayıcıyı? Düzeldi mi?

Hocam Chrome güncelledim. Çok az etkiledi. Brave tarayıcısı üzerine tavsiyeler aldım. Denemeli miyim?

Son düzenleyen: Moderatör:

Technopat Haberler

Geri
Yukarı