Google Chrome Tarayıcıda Reklam Çıkması

Programı kullanması zor geldiyse direkt olarak Adwcleaner kullanın, kullanması gayet basittir. Buradan indirin; AdwCleaner

Yönetici olarak başlattıktan sonra taramayı başlatın ve clean/delete butonuna basmanız yeterlidir. Bilgisayar kendini yeniden başlatacaktır.
Teşekkürler şuanda indiriyorum ama bu bir programı bir oyunu felan silmez demi yani tehdit olarak algılayıp silmez demi ona göre başlatıcağım.

Kardeşim bende de vardı aynı sorun. Chrome'da sağ üst köşedeki üç noktaya tıkla. 'Diğer Araçlar' kısmından 'Uzantılar'ı seç. Sonra oradaki tüm uzantıları kaldır. Chrome kapat ve tekrar aç. Ben bu şekilde çözdüm umarım işine yarar (y)

Malwarebyte ile tarama ve temizlik yapın düzelecektir. Düzelmez ise imzamdan sistem tarama 1 ve 2 sonuçlarını paylaşın.
Çok teşekkürler ADW ile düzeldi.

Programı kullanması zor geldiyse direkt olarak Adwcleaner kullanın, kullanması gayet basittir. Buradan indirin; AdwCleaner

Yönetici olarak başlattıktan sonra taramayı başlatın ve clean/delete butonuna basmanız yeterlidir. Bilgisayar kendini yeniden başlatacaktır.
Çok teşekkürler. Oldu galiba.

Malwarebyte ile tarama ve temizlik yapın düzelecektir. Düzelmez ise imzamdan sistem tarama 1 ve 2 sonuçlarını paylaşın.
Hiç bir yararı olmadı imzam ne oluyor ?

Artı olarak Adwcleaner yazılımı ile de tarama yapılırsa daha iyi bir sonuç elde edilebilir.
Yararı olmadı...

Eğer virüs Chrome Eklentisi şekliindeyse:

• Eklentilerden, uzantının kimliğine bakılır.
  • Regedit açılır.
  • HKEY_CURRENT_USER >Software> Google>Chrome>Extensions yolu izlenir
  • O kimlikteki klasörü sil ve eklenti kalkar.

Yapamadığın şeyden nasıl yarar bekliyorsun? İmza sistemini öğrenin.
Ben nasıl yapcağımı soruyorum siz bana havalı havalı cevap veriyorsunuz bilmemek ayıp değil öğrenmemek ayıptır böyle yardımcı olcaksanız hiç olmayın daha iyi imzamı ilk defa duydum ve sordum ne oluyor bu nasıl yapıcağım diye adam gibi yardımcı olsanız sorun çıkmıcak...

Merhaba. Sorununun çözüldüğüne sevündim ancak artı olarak adwcleaner yazdığımda yararı olmadı yazıp Adw ile düzeldi demişsin?
İlk gün sıkıntı çıkmadı düzelti sandım sonradan düzelttim kusura bakmayın sorun devam ediyor.

Merhaba. Sorununun çözüldüğüne sevündim ancak artı olarak adwcleaner yazdığımda yararı olmadı yazıp Adw ile düzeldi demişsin?
Peki bu imzam ne oluyor ben Adw yi yükledim ve temizlettim ama yani bu metin belgesi şeklinde bir sürü yazı çıktı.

Ben nasıl yapcağımı soruyorum siz bana havalı havalı cevap veriyorsunuz bilmemek ayıp değil öğrenmemek ayıptır böyle yardımcı olcaksanız hiç olmayın daha iyi imzamı ilk defa duydum ve sordum ne oluyor bu nasıl yapıcağım diye adam gibi yardımcı olsanız sorun çıkmıcak...

İlk gün sıkıntı çıkmadı düzelti sandım sonradan düzelttim kusura bakmayın sorun devam ediyor.

Peki bu imzam ne oluyor ben Adw yi yükledim ve temizlettim ama yani bu metin belgesi şeklinde bir sürü yazı çıktı.
Ona log denir. Siz clean tuşuna basmadınız mı o logu kapatıp?

Uyarı! Bu konu 9 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı