Google Chrome Tarayıcıda Reklam Çıkması

Ben nasıl yapacağımı soruyorum siz bana havalı havalı cevap veriyorsunuz, bilmemek ayıp değil öğrenmemek ayıptır. Böyle yardımcı olacaksanız hiç olmayın daha iyi. İmzamı ilk defa duydum ve sordum ne oluyor bu, nasıl yapacağım diye adam gibi yardımcı olsanız sorun çıkmayacak
Bende size diyorum ki; "Yapamadığın şey hakkında çözüm olmadı diyorsun ne ayak bu?" diyorum. Nasıl cevap veriyorsanız bende size o şekilde cevap veririm.
Doğru düzgün imzam ne anlama geliyor söyler misiniz sormak var. "Çözüm olmadı yazdıkların imzam ne ?" demek ayrı şey.
Forumlarda imza sistemi kişinin mesajının altında bulunur ve imza bölümüdür. Burayı sana gösteriyorum ve imza bölümünde hangilerine bakacağını da en başta yazılıyor. Hala bulamıyorsan;
GetSystemInfo Rapor Oluşturma Resimli Anlatım
[Rehber] Herdprotect TXT Raporu Oluşturma

Bende size diyorum ki; "Yapamadığın şey hakkında çözüm olmadı diyorsun ne ayak bu?" diyorum. Nasıl cevap veriyorsanız bende size o şekilde cevap veririm.
Doğru düzgün imzam ne anlama geliyor söyler misiniz sormak var. "Çözüm olmadı yazdıkların imzam ne ?" demek ayrı şey.
Forumlarda imza sistemi kişinin mesajının altında bulunur ve imza bölümüdür. Burayı sana gösteriyorum ve imza bölümünde hangilerine bakacağını da en başta yazılıyor. Hala bulamıyorsan;
GetSystemInfo Rapor Oluşturma Resimli Anlatım
[Rehber] Herdprotect TXT Raporu Oluşturma
Size karşı saygısızlığım oldu ise özür dilerim ama bana başkaları bu konu üzerinde dedilerki ADW yükle çok basit zaten taratın ve silin dediler bende yaptım düzelmedi diye mesaj attım bana başka birşey demediler yani rapor nasıl çıkartılır ne yüklenmeli felan demediler sadece tara ve sil dediler..

Uyarı! Bu konu 9 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı