Google Chrome ve diğer tüm tarayıcılar iOS 15 desteğine son verdi

Eğer bu doğruysa IOS'un eski sürümleri çok iyi diyemez artık fanboylar, hala Android 4'te çalışan tarayıcı ve uygulamalar varken.
Çoğu Apple kullanıcısı iOS 16 kullanıyor 17'nin bile batarya sömürdüğünü 16'da kalmanın en iyi olduğunu söylüyorlar ben anlamadım kendi işletim sistemi stabil mevzusunu bence hiç de değil ve iOS 18 çıkıyor.
iOS 15 bile yeniyken uygulamaların desteğini kesmesi saçmalık.

Geçtiğimiz günlerde Google Chrome ve diğer tüm tarayıcılarının iOS 15 desteğine son verdi. Devam etmek için iOS 16 ve üzeri sürümüne güncelleme yapmalısınız hatası verdi.
3 yıl önce çıkmadı mı iOS 15?

Eğer bu doğruysa IOS'un eski sürümleri çok iyi diyemez artık fanboylar, hala Android 4'te çalışan tarayıcı ve uygulamalar varken.

"Hala iPhone 8 kullanıyorum taş gibi tel iPhone 8>tüm orta segment Android telefonlar"diyen Apple fanboylarını galiba artık göremeyeceğiz.

Bir telefona 50 60k veriyorsun ve sadece adamakıllı Max 3 4 yıl güncelleme alıyor şaka gibi. Bundan sonra iPhone alanların akıl sağlığını sorgulamak lazım bence.

Samsung'un milattan önceki telefonlarından son model IPhone'na geçince diyorlar bu sözü genellikle.

S3 miniden 15 Pro Max'e geçersem bende iPhone kraldır derim herhalde.(!)

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı